No words


Pic: Finest.se
Längesen jag hade så kul som i fredags på Minoutfitst halvårs fest! Tack alla ni som kom och tack Collage för en underbart kul kväll!

Harley Davidson


Nu blir det ut i solen igen men ytterligare en bok! Önskar att den här bok-serien aldrig tar slut! Grattis på Mammas-dag föresten!

Minoutfit 6 månader!


Pic: Klingen & Stureplan
Gud vilken kväll det var igår! På alla sätt perfekt, hittade ingen bara bild på mina nya skinnbyxor med snörning baktill men det kär som de kommer andvänas ganska flitigt framöver! Det kommer från Beyond Retro och gick loss på 329 kronor.

Un zip me


Denna topp investerade jag i inför sommaren! Sitter i den och ett par höga jeansshorts på balkongen och ska börja läsa "När jag hör din röst", Butik och pris hittar ni HÄR!

Grey, Powder & Leather


En sneak-peek på kvällens outfit! Är helt över taggad redan nu! Kommer bli kalas bra och vädret kunde vi ju inte ha mer tur med!

Roses are forever


Hittade min drömring här om dagen i gamla stan! 200 kr för en silverring, Nu gäller det bara att hitta en värdig syster att ha på andra handen!

Bling Bling


Är ni fortfarande på jackt efter den perfekta paljettjackan? Denna hittar ni HÄR!

Strawberry fields forever


Socker söta Emma med mini-dounuts!

Friterade glasnudlar måste vara det vackraste garnering jag sett!

Har varit så himla dåligt på att blogga senaste tiden mycket fix oxh trix inför morgondagen! Ni kommer väl? Idag har jag sprungit runt som en lite iller! Blev "tvungen" att svänga förbi Collage som hade jordgubbs kalas! Om ni inte smakat deras mini-donuts så har ni missat något!

Sweet dreams


Kom hem igår efter plåtningen och somnade med kläderna på, och trots att jag sovit sen kl 20 igår så skulle jag kunna sova 10 timmar till. Jäkla pollenmedecin.. Nu ska jag fixa och trixa sen blir de Topshops pressvisning på F12!

See you friday!?

Fredagen den 29:e maj så fyller Minoutfit ett halvår så kom dit och fira det med oss över några drinkar! Mer info hittar ni HÄR! Hoppas vi ses där!

Plats: Collage i Stockholm

Tid: 22.00-03.00.

Ålder: 18 år

DJ: Name the pet och Moneybrother.

Osa snarast: [email protected]


Keep the Light


Säger bara en sak Mikas Koivisto/Karlsson, har nog aldrig varit så här nöjd när jag lämnat frisören! Kalle och Erik ni är the shit! Tack tack tack!

Life as it should be


Hur bra tror ni jag mådde här? Två snor-duktiga killar som fönar mitt hår glamour-style! Nu. Mat.

Let's change


Nu är vi klara i studio och ska börja bege oss in mot staden igen! Är lite rastlös efter som jag ska färga håret kl 18, vilken färg röstar ni på?

Le jacket


Denna underbara linnedröm kan ni hitta HÄR!

The Kjol


Hoppade nästa ur stolen när jag klickade in på PAUSE och hittade bilderna från plåtningen vi gjorde för en månad sen på första sidan! Super snygga bilder och grym styling! Tack Karoline och Emma!

Just one thing


... Och randiga tröjor + shorts med högmidja.

Summer dreams


Exakt så här skulle jag velat se ut idag har verkligen fått en hang-up på vita klänningar och svarta buffliga skor.

Coco White


Nu ska jag iväg och ha måndags möte med Elin och sen blir det springa på stan och plocka hela dagen! Helt underbart väder idag!

En Kärlekshistoria



Nu ska jag kura ner mig i sängen och titta på "En kärleks historia", vackrare film finns inte.

Bleach black


Har fyndat en ny strandklänning på Indiska, perfekt att sitta på balkongen och sola och läsa i!

Bright light city


Igår hade vi denna utsik när vi åt grillat, drack öl och dansade långt in på natten! Tack Iteam för en tok-bra kväll!

You never know


Pic: Marith
Har kommit fram till att min förkylning snarare är resultat av min otroliga pollenallergi, så nu efter en dunderkur med antihistamintabletter och allt vad det heter börjar jag känna mig som människa igen! Så det blir en liten vända på stan med mina homeboys!

Lazy Saturday


Pic: knighttcat
Låter fortfarande som en kråka, attans att man jämt ska bli sjuk när man är ledig. Ska iallafall ta och leta upp en drömfångare som jag kan hänga i fönstret!

Coco Cure


Många undrar vad man ska ha till studentklänningen, något som jag tycker är super snyggt är nude-färgade pumps! Benen ser längre ut och det blir inte för hårt mot den vita klänningen på samma sätt som ex. ett par svarta skor skulle vara! Dessa hittar ni HÄR!

T by Alexander Wang


Alexander Wang ska ha beskrivit T by Alexander Wang kollektionen som "It's like sleeping in a T-shirt and then wearing it the next day." En sådan skulle jag vilja ha nu.

Counting flowers


Vaknade och kom fram till att min röst inte funkade. Alls. Nu blir det tea med extra honung fram för tvn. Vill ju verkligen inte vara sjuk, ska ju inviga min supersnygga nya klänning ikväll ju!

The sea



Åh jag bara myser runt! Det har varit en tok bra dag! Shopping, park-häng och framför allt trampbåt! Nu ska gänget sitta på min balkong och dricka espresso!

Last night


Blev helt kär i Elins jacka som hon hade igår! Vit och sommar snygg! Nu ska jag städa!

Morning has broken


Kvällen igår var super kul, just nu har jag så ont i vaderna att jag är fast i säng med en tea! Ska väl försöka ta tag i en runda på stan snart, är på jakt efter en ljusblå skjorta som inte är 5 m förlång i armana!

Cat Eyes


Så nu är hårförlängningen borta! Så himlans skönt! Frisyren känns lite Katten Moss så det blev kattögon till! Nu måste jag hitta kläder för kvällen...

In the studio


Nu är vi i studion igen och ska fota lite, sen ska jag till frisören och fixa lite sen blir det Humlan. Hoppas bara solen håller i sig!

Hot pink


Överaskningen var manikyr och pedikyr på FRIDAS! Hur mysigt? Det blev chockrosa på både tår och fingrar, Tack Snälla Elin! Nya ringen kommer från Ur & penn!

Check on it


Det blev ju somsagt F12 igår, men jag låg hemma i sängen vid 11 med godis och myste! Nu ska jag springa på stan. Sen ikväll ska jag med Elin någonstans som jag inte har fått reda på vad de är ännu.. Spänande!

Dance with somebody

Let’s go, let’s go little Kitty Kat

Japp! Då var virr-pannan Emma igång igen, hade totalt missat att F12 permiären är ikväll och jag som hade ställt in mig på en hemmakväll med Jordnötsringar! Men icke! Nu är det bara sadla om, tråkigt att värdret är som det är hade ju velat ha min blommigadröm..

True Colors


Nu ska jag fortsätta i regnet!

Handle Me


Springer den vanliga rundan på stan men har nu stannat för en snabblunch på PUB! Om några timmar ska jag ta min tandläkare i hornen och se till så jag får ta ut tandställningen innan sommaren. Skulle vara sååå skönt!

Cigarettes and Lemon tea

Monica Zetterlund with Bill Evans Trio "Waltz for Debby"

Här sitter man i fönstret och filosoferar en seg söndag, Monica Zetterlund på högsta volym, ljudet från gatan och doften från min nyplockade syrenbukett.


Im a Cowboy

Summerbreeze

Sitter och är helt rastlös! Vill gå och spela fotboll eller bada! Men icke istället sitter jag och jobbar med Html koder! Bläää! Blir nog en lite sväng på stan iallafall (måste ju inviga nya jackan).

Green Grove


Vackra vackra Stockholm!

Den här karusellen ska jag åka nästa gång i en blommigklänning!

Precis när Emma och jag kommit fram till den utvalda picknick platsen tänkte vi om helt! "Grönalund!" Så vi hoppade in i bilen och skreksjöng till "Total Eclipse of the Heart!" (Vad annars?) Nu har vi har åk allt från Kärlekstunnel till Tilt!

Red Shoes


Dagens kläder, kavaj secondhand, vit stickat från Monki, Halsduk och byxor H&M och väska Mango!

Out on a dance to the moon


Nu ska Emma och jag sätta oss i en park och dricka läsk och äta massa godis! Underbara sommar!

Halo

This don't even feel like falling.


Så nu har jag lite nytt i garderoben vilket behövdes! Speciellt på kavaj-fronten! Dessa tre är riktiga vintagefynd från Beyond Retro. Underkläderna som sitter som ett andraskinn kommer från Clavin Klein och de vackra nuide skorna kommer från Topshop (var annars?)

JC Autumn


Stickade godbitar.

Folkloren, Rutigt och fjädrar.

Blev verkligen otroligt imponerad av JCs höst kollektion! Transparanta toppar, klassiska jeansskjortor, rutigt och fjädrar! Kändes som en fullträff!

Oh shit


Gårdagens kläder var grått linne från Urban Outfitters, spetsbody Gina Tricot och skinnpaj Topshop!

Under the sun



Vilken dag! Först spa plus massage och sen modevisning för JC med F12 underbara hamburgare! Har även fynda second hand! Kommer bilder lite senare nu ska jag sätta mig med my homeboys och ta en öl i solen!

Double


Ojoj! Nu ska Emma och Emma på dubbel date med Max & Max, lite små skoj så där! Sen ska vi också möta Face Hunter! Nu SOUK och Nöjesguiden! Just nu bara älskar jag livet!

Sweetest thing


Nu ska jag ta en sväng på stan! Kolla på en cyckel är mitt första stopp sen behövs något skoj till ikväll då vi ska fira Emma som flyttar till Stockholm! (Sparade ju in pengar på att klippa mig själv så då får man unna sig)!

Short Short Short!


Så här ser det ut efter den lilla klippningen jag gjorde på mig själv(!) Nu har jag haft typ 4 frisyrer i år!

Give me some tongue


Nu är jag 100% död, sitter med html koder och de är som arabiska. Måste lägga mig innan jag somnar på tangetbordet.. Juste! Fick nått ryck för två timmar sen så jag klippte av 10 cm av håret! Så nu är det kort igen! 

Today in Pictures


Innan dagens plåtning drog igång blev det lite kaffe på Tures! Sen iväg till location på Elins hoj!
Världens godaste efterrätt!

Hide under my sheets


Bild: Minns inte.
Såå Trööött! Kaffe kaffe kaffe! Sen iväg på plåtning plåtning plåtning!

Emma And Emma


Nu har jag tok rensat hela min dator så nu är den ap-organiserad! Hittade iallafalla den här bilden på Emma och mig som jag glömt blogga!

Last Week


Nu kan ni se hur snygga vinnarna blev från förra veckans plåtning med Matthew Williamsons kollektion för H&M HÄR!

Rise and shine


Älskar när man fyndar i sin egna garderob! Hittade dessa Chinos som jag fått av farfars fru i en ouppackad flyttlåda. Blusen kommer från Zara!

Be there or be square


Nu ska ni får höra här! På torsdag så har jag fått den stora äran att bjuda in er till lite vip shopping på Topshop i Souk gallerian som Nöjesguiden har arrangerat! Det bjuds på dryck, musik, nya numret av Nöjesgudien och framför allt 25% rabatt på hela sortimentet! Woho mer skor åt folket!
 
Torsdag 14 maj, 20.30-22.30 Topshop/Topman, gallerian SOUK, Drottninggatan 53 Stockholm
O.S.A HÄR!

PS. Pax För flagg-kavajen!



Doing reruns


Idag ser jag ut så här igen! Där har ni den andra varianten på håret. Så vad säger vi ska man dra fram saxen?
T-shirt AA, byxor twist & tango.

Le favourites


Det här är tre saker som  varje garderob kan behöva, en välsittande kavaj som passar till vardags. En topps som funkar lika bra till vardags som till fest. Och en riktigt cool party väska! Köpställen och priser på plaggen hittar ni HÄR!

The end of the day

Nattens låt: Free fallin

Vilken dag, borde egentligen går och lägga mig men jag älskar ju dessa timmar. Har varit med Elin på presskontor idag! Sen blev det en kvällpromenad och samtal på södershöjder.

Monday Monday!


Glömde ju dra vinnare av L'Oreal Paris sminket! Men det blev iallafall Viktoria Nielsen & Lina Tallberger! Ni andra deppa inte det kommer mer! Nu ska jag inviga min nya kavaj från Glitzy och ha möte med Elin om veckans Expressen Fredags jobb! Later!

Outside my window


Sitter framför datorn och har tråkigt men så tittar jag ut och ser något underbart! Bubblor på hela min gata!

Collage

Sakta gå hem genom stan

Sen bar det av till Jade Jagger festen på Collage. Passade på att inviga mina nya paljettbyxor från Zara! Kommer knappt ihåg sist jag dansat så mycket!  Men vid kl 3 var jag ganska nöjd och promenerade mitt vackra Stockholm hem.

Saturday night


Det otroligt dåliga bloggandet stannar här! Nu blir det helgen i bilder! Fredagen Spenderades med tjejerna! Pappa fyllde år i lördags så hela familjen lunchade och tog en lite tur på stan! Och pappa du är som ett fint vin, Bara bättre med åren! Möte upp Micky och Silla! Och svängde förbi Cafe Operas premiär! Och sen vidare till...

In These Shoes

In These Shoes? I don't think so

Pic: Jak&jill
Pumps och upprullade jeans i boyfriencut! Hur snyggt med en kavaj och oversize t-shirt?

Oh my gosh


Ikväll så händer det grejer! Jade Jagger kommer till Collage och jag har inte den blekast om vad sjutton jag ska ha på mig. Funderat på min nya salior paljett-topp men jeansshorts känns lite hardcore i detta väder. Nu Blir det lunch med familjen! Pappi fyller år! 

You want it? You take it.


Ho ho! Tomten Emma här! Tänkte lotta ut två smink-kit från L'Oreal Paris!

Uppdate: Lottningen är klar! Men det kommer mera! Vänta och se!

Produkter: Double Extension maskara, True Match powder, Long Wear Lip dou compact, Lip blush, Color Riche lipstick.

Yesterday


Igår så hade vi plåtning med minoutfits vinnar av läsar-modeller tävlingen! Satan i gatan vilka bra bilder det blev! På mig hade jag skinnbyxor & skjorta från Topshop, paljett kofta beyond retro!

Some fucking inspiration


Förlåt för det otroligt dåliga bloggandet det senaste dagarna, men jag har kommit hem och lagt mig på sängen och somnat två dagar i rad nu. Kommer lotta ut lite saker senare idag som plåster på såren!

Style by Mats


Fick äntligen träffa Style by Mats! Kändes ganska självklart att köra en äkta Fashion-lover pose!

From above


Nu är jag hemma från studion! Himmel, har träningsverk i kinderna av allt skrattande! Vad kul vi har haft idag, fotat luftgitar-hopp, grymt bra jobb till Expressen fredag och toppen lunch! Nu är det bara att sadla om för nu ska jag möta Linn! Later!
Dagens: Topp H&M, Väska mulberry, Skor &jeans acne.

Foto Erica Etoall

Lost and found


Satt och bläddrade runt på minoutfit.se och hittade super snygga Olivia Eriksson. Helt underbar combo! Nu ska vi fortsätta här i studion!

Cravings!


Nu har jag gått och kärat ner mig i dessa! Ni hittar dem HÄR!

The Blazer


Nu har jag kurat ner mig i sängen med en stor kopp te och ska äntligen se Twilight. Imorgon ska jag följa med Elin till Vakna med the Vocie sen blir det studion! Natti! Kavaj & linne H&M, byxor Monki.

Don't give up

Dagens låt: Bump In the Road

Pic: Cobrasnake
Erik Hassle spelar idag på Grönalunds teatern, men alla biljetter var verkligen tok-slut. Satan i gatan. Nu får trösta mig med jag äntligen hittat en ljus blazer. Ni får se lite senare, nu måste jag laga mat!

Indian Feathers


Så fint med fjädrar! Info om vart ni kan inhandla det här fyndet hittar ni HÄR!

Beyond the sea


Pic: Le love

Dream away


Pic: Mytheresa och Lefashion
Ibland får man väl drömma sig iväg lite och njuta av dessa dyrgripar! Har nog inte ens råd med en knapp på Balmain jackan. Men man kan sno lite färginspiration! Isblå denim och guldgult till svarta basplagg, Love it!

Wildfox


Är lite små ledsen, alla tjejerna skulle idag spelat fotboll med det rann ut i sanden. Hoppas på lördag istället! Idag har jag fyndat en outfit för 249 kr! Jeansen är från Topshop 200 kronor och t-shirt H&M 49 kronor.

Anywho


Bild: Anywho
Hur snygga är inte alla på den här bilden! Nej, denna hamnar i inspirations-mappen!

One Two Three


Som våg är det i princip omöjligt för mig att fatta ett beslut. Men nu känns det som behöver håret ett nytt lyft. Vad tror ni? 1, 2, 3 eller 4?

baby brother


Nu har jag haft en mysdag med lillebror på stan vilket innebär att han går en halvmeter bakom mig och kliver mig på hälarna samtidigt som jag lassar på honom en massa plagg. Sen ser vi något knasigt, tittar på varandra och fnissar. Massa fina saker blev det iallafall, Så nu jäklar kommer flickorna hänga efter honom!

Oh please!


Helt underbar helg måste jag säga! Lördag kvällen spenderades på Collage, med Michaela och Signe! Det är Signes super snygga ringar på bilden. Hur fina?

Sweet saturday


Håller på att bli galen av alla dessa helgdagar. Har ju ingen koll på vilken dag det är så fram tills nu har jag varit helt inställd på att det är söndag. Nu blir det apelsin-pannkakor, kaffe och sen en sväng på stan!

Pour


På Jus pressvisning visade de dessa underbara smycken från pour! Problem är bara att armbandet kostar typ 3500 kronor. Lite saftigt för ett armband..

Under the sun


pic: le fashion
Det blev en oplanerad hel kväll igår! Väldigt kul nu ska jag lägga mig i solen någonstans och läsa! Ska även försöka hitta en vit kavaj!