Happy New Year!


Efter att ha letat i evigheter efter en bild på min acne klänning gav jag upp. Men så gick det upp för mig att jag faktiskt har läst bådde Modeteckning A & B så helt oförmögen att slänga ihop något borde jag inte vara. Så här hade jag iallafall tänkt se ut kvällen till ära,  fjäderögonfransar som jag hittade i Thailand för en 50 lapp, Acne klänningen, mocka platåskorna från Topshop, solbruna ben och pälsen!

Bow


Rosetten kan ibland  kännas uttjatad men Chloe´s nya designer & hennes vår kollektion blåste liv i den inför våren! Dem förekommer även hos Givenchy & Lavin. Vad tycker ni?

Hair-help?

Åhå så skönt, slut på hår-ångest. Nästa torsdag blir de total renovering av frisyren, ska nämligen lägga mitt hår i händerna på den mycket begåvade Ti på Urban. Tre färgers slingor och klippningen blir det. Men hur ska jag klippa och vilken färg? Snälla Hjääääälp!

 



Harembyxor


Hittade idag ett par byxor som är nästa är exakta kopior av dessa, nu går jag och överväger om det ska få flytta in i min garderob... HÄR finns dem i butik att köpa!

Dubbel please!


När jag verkligen gillar nått köper jag inte bara en av den utan en i varje färg speciellt när dem kosta 20 kr styck. Hittade den underbara väst i bomullstrikå super snygg och jätte lätt med sina knytbara fransar!

A beautiful day


Nu är det jobbet som gäller igen, helt dött nu över julen men men! Solen skiner och det finns lite snö så jag är glaaad! Skjorta från Secondhand lovers (Thailand) 20 kronor. Byxa från gina tricot 199 kronor.


Så fort vädret tillåter...


Smycken var en sådan sak som bara fanns i mängder, här är det som kommer användas mest i vår. Kedjehalsbandet till enkla linnen och överdimensionerade armband till cocktailklänningen. Skorna gick inte att undvika svart flätad mocka med diskreta fransar, så fort vädret tillåter kommer jag klä ut mig till indian! 


Pink Panther


Lucas min gammal kollega och vapendragare som nu mera jobbar på Acne (är inte alls avis) var här på lunch och fika, vilken på B cureds språk betyder cheeseburgare och latte! Hur snygg var inte Lucky-Lucas i mina brillor!? Extra poäng till den rosa tröjan!

Call me if you what!

Runda solglas á la Chanel look-alike, dragkedje väska och oversize 90´s tröja "Call me if you what". Nu är Lucas här med lunch, mums!



Im back!

Hemma! Hade egentligen velat krypa ner i sängen och bara mysa med en film, men icke! Direkt från Arlanda med  tåg och buss till Sickla i flipflops och vita strumpor (glömde min uggisar i thailand). Även vinterjackan glömdes kvar, så det blev tre lager tröjor och kavajvästen. Fan att jag inte tog en dagens på det... I alla fall, Bangkok var otroligt, hittade en marknad som hade ALLT! Så jag köpte vårens nyckelplagg enligt mig tänkte visa tre åt gången!



Gud jul!


Idag har jag varit och kopt tyg och varit hos skradderen legat pa stranden och fatt manikyr och perdikyr samt. huvudmassage. Fucking wonderful! Kommer hem om 6 Dagar sa jag tar denna semaster pa allvar! Sa det blir inte sa mycket bloggande med sen javlar! Pa julafton blir det vollybolltunering pa standen, och julbord(?) det enda som kunde gora resan perfekt var om Davutt var har! God Jul pa er!



Fy fan.

Vilken j*vla mardröm jag har varit med om, min biljett till Thailand var felbokad av resebyrån. Den var gilltigt i September. Japp jätte kul. Massa pengar borta. Nu har jag efter att ha ringt runt till varenda resebyrå i landet för att få ny biljett, hittade en för 12000. Bokad. Åker imorgonbitti i stället. Nu ska jag gå och slå huved i väggen.


Sailor


Så nu är alltid packat och klart! Måste bara visa mina nya shorts som jag fyndade secondhand igår! Tröjan kommer från Weekday! Hap, mot soligare breddgrader nu då!


Once you pop, you can't stop



Vill göra på mer saker! Känner att det kan sluta med att allt jag äger är prytt med nitar..  "Kom över det" tänker ni. Men min kärleksaffär med nitar är inte över än, så jag tog ut det på en gammal skin väska jag fått av mamma. Resultat MEGA pimpad väska! Vad tycker ni?


Smile like you mean it


Body acne tights GinaTricot och skor Topshop.


Found


Ännu en pyssel bild från studion! Nu ska jag dit och fota det sista jobbet innan semestern. Sen ska jag sätta tänderna i ett par nitar som jag köpte igår, tänkte trycka fast dem på en svart liten skin väska jag har! Later!


Say Cheeeese


Efter vad som känns som världens längsta dag sitter jag nu på mitt femte jobb. Japp. Känns skönt att veta att när jag slutar här klockan åtta ska jag åka till mitt andra jobb och jobba till kl ett. Men varför klaga? Det är så underbart att ha mycket action runt sig!  Var på Acnes och H&m presskontor idag, herre vad fina kläder man kommer kunna köpa i vår. Ska slänga ihop ett vår kollage med trender, färger och rubbet till er imorgon. Kolla in Dagens plagg idag! Sprang in i Cecilia och baby Bonnie.   Cecila och jag hade grabbat tag i samma  mysiga tröja se vilken HÄR!

F*** Fab.


Så här vill jag se ut i Bangkok.


Acne & Hm


Idag är det utflykt till Acne och Hm som gäller! De man har sett hittills från båda är ju bara super snyggt så det ska bli underbart att äntligen få klämma lite på plaggen. Rapporterar senare. Innan det ska jag springa i butiker och kolla lite! Note: Leta upp ett par Levis 501 secondhand.


The little things


Efter att sprungit runt på många Stockholms presskontor ser mina första julklappar ut så här. Tror ni jag blev glad eller? Tre stycken hanky pankys, två leopard sjalar från Gina tricot, smycken från glitter och maskara från Max faktor. Grejen brevid är från mig själv, den är en så där ögonfrans böjare med värme som sägs ska vara grym! Återkommer om den senare.

Milk and liquorice


Trött trött tröööööött!


Å hej!


Å hej och hå! Nu ska jag till en massa pressrum och plocka kläder! Vårkläder! Ska se vad det finns för finna skor i vår också!


Is that all there is?


Några av kombosarna som ska med till Thailand!


Acne


Sitter och finular på hur jag ska få ihop en garderob till Thailand som både funkar i stan och senare på landet och får plats i resväskan. Kom fram till att bara ta med mig en aftonklänning och sen variera accessoarerna. Och vilken funkar inte bättre för det än den lilla svarta? Min perfekta LBT är från Acne, väst klänning med bröst ficka och hela köret. Det bästa av allt är att jag hittade den på en utförsäljning för ynka 700 kr. Just den här typen av midja kommer igen i Acnes vår kollektion SE HÄR!


Chasing the right stockings

Blev en lång natt i går, baur & berns. Åkte hem med David kring tre. Nu har jag tänt ljus i hela rummet och David ligger i sängen och snussar lugnt. Måste göra klart massa grejer innan semestern och tvätta. Men först måste jag bara visa lite skojigare altenativ på strumpbyxor. You like?


En Vouge


Nu drar jag! På bilden ser ni Vouges spring fashion kollektions tidning! Finns i affär nu för 275 (?!) Kronor! Minen är dedicerad  till Lollo! Och nej, jag kan inte le! PUSS!


Head-band

Ikväll ska jag se ett franskt band vid namn Poni Hoax (Carls val) men innan de ska vi ha drink kväll (mitt val). Sen antar jag att det blir den gamla vanliga svängen Berns och Spyan! Note: Hitta nytt najs klubbställe! Någon som har något tips?

Hårband från Gina tricot 79 kronor.


Fashion Flash

Nu kan ni läsa en intervju med mig som är gjord av Fashion Flash Karolina! Ni kan läsa den på hennes blogg, tryck bara på bilden!

Tok snygga Karoline.


Dagens plagg


Nu kommer jag som sagt att plocka dagens plagg ur butikerna och tipsa varje dag om på minoutfit.se! www.minoutfit.se/emma

Friday Im in Love


Tees från Topshop och leggins från Gina tricot.


Bangkok


Såå nu har jag bokat Hotel, känns bra. Det blev ett 4 stjärnigt mitt i smeten (shopping smeten) Pool, gym och Internet! Allt en flicka kan behöva. Tror inte jag kommer sätta min fot i gymmet men det låter ju bra att nämna. Det är första gången jag är själv i Bangkok (kusinen och hennes kille bangade), så nu är frågan om det kommer vara sjukt patetiskt att sitta där själv och käka middag eller coolt och självständigt?  Ska försöka ta mig till min favorit bar också som är högst upp i en torn med utsikt över hela Bangkok, då är det afton blåsan som gäller. Måste även försöka hinna med min favorit restaurang som har den bästa hummern jag någonsin ätit.


Idag i Expressen Fredag


Mode pyssel i Expressen Fredag! Hur du fixar enkla men snygga trendplagg! Tjejen på bilden med lussebulle färgat hår är jag. Tur att det blir solblekt nu i Thailand.

Country dress


Multifärgad klänning från HM med tuppar på!


Smokie


Det är äckligt på alla sätt, man får mushe och gula naglar. Men ändå kan jag inte sluta, har dock trappat ner till max två om dagen. Så är påväg åt rätt håll iallafalle!

Life at the Circus


Broderad "circus" kavaj från Kate Moss kollektion för topshop skärp från HM.

Paradiset om en vecka

Hjääälp!! Åker till Thailand exakt om en vecka vilket slog mig nu. Ojojoj massa att göra. Tvätta, packa och förbereda jobb. Hämta nya passet, Gahhh.

Mamma & pappas hus i bakrunden.


Son of a gun


Vill ha!!


Ring the alarm


Matchande handskar till väskan.


The little things


Paljetter, okej vi har blivit utsatta för en grov överdisponering av dessa glittrande små plattor. Så nu är frågan håller trenden till nyår eller är den sen länge död? Hot or not?


Indian

Är helt kär i den här indian/folkloren tendenserna vi har sett lite här och var i höst. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Väst ifrån Zara 499 kronor, pälsmössa Canada Gosse 1800 kronor.


CHANEL PARIS-MOSCOW

Karl Lagerfelt chockar lite med CHANEL PARIS-MOSCOW PRE-FALL 09, där man ser ett stort inslag av Ryska influenser. Päls, klar rött och huvud bonader är väl inget Lagerfelt är känd för. Men jag måste säga att han har gjort ett bra jobb.

"At first glance, this looks like a rather different Chanel collection - there is a lot going on."


Melon

Har ju inte tid att vara sjuk. Behöver en dunderkur, Pippis svar på kukelimuck medicinen.

Till frukost: honungs melon & favorit linne från HM


the fashion circus




En lite presentation

Tänkte svara på några frågor som har återkommit i kommentars fälten ett tag nu. Så det blir i form av en lite presentation.

Jag började min bana inom mode på Design Gymnasiet. I själva verket tror jag den började tidigare, då jag gjorde kläder av strumpor till mina Actionman och Barbies. Detta låter lite som en kliché men intresset växte otroligt mycket med Sex and the city. Allt miss matchande och det otroliga fokuset på accessoarer. Men inblicken i modeindustrin kom i samband med gymnasiet.

Den första modevisningen hade jag med en kompis vid 16 års ålder då vi organiserade allt själva. Från modeller till sminköser. Så föddes märket Ed on the Edge. Vi han med två uppsydda kollektioner och tre photoshots.

I slutet av gymnasietiden drev jag företag med två killkompisar, då vi jobbade med att sälja grafisk och mode design till andra företaget B Cured. Han även med längre praktiker på J.lindeberg, Pimpinette & van Deurs. Har även hunnit med en mode illustrations kurs på tillskärarakademin.

Nu jobbar jag på två olika jobb. Som mäklar assistent på Svenska hem och som Elin Klings assistent vilket är galet skoj!

Vågar man?

Har ett par skor som är jätte fina på alla sätt men otroligt tråkiga, skulle vilja sätta fast lite nitar på dem men har ingen aning om hur sjutton man gör. Någon som vet?


Vågar man?


Solo

Så nu bloggar jag solo, David den lilla tomten får hitta lyckan på annat håll! (Därav den nya layouten), den är inte permanent bara något jag slängde ihop för stunden.


På måndag händer det en mycket rolig och spännande sak, ska inte avslöja något nu utan håller er på sträckbänken under helgen!



A drink and a smoke


Tänkte köra en light version på den outfit ikväll. Ska träffa min favorit Carl på en drink and a smoke!


Hello lovers...


Har inte jag världens bästa kille eller? Snubben kommer hem med dessa sjuk snygga lovers till mig från topshop. Han är bäst, min David.


Homesick

Åhh så skönt nu är jag hemma från Demos releasen. Och ang. demo kan bara säga att jag tror på denna tidning. Ny, fräsch och inspirerande! Ska göra lite te och lägga mig i sängen med expressen fredag och vänta på David. Han har spelat på nått Topshop event.


5 sanningar om mig:

1. Älskar Harry Potter och har alla filmer och böcker.

2. Har alltid varit en pojk-flicka, kommer bäst överens med killar som gillar bilar.

3. Min största rädsla är att verka självupptagen.

4. Äter på Mc donalds säkert 4 gånger i veckan.

5. Har världens största räls i munnen, nu snackar vi uggly betty! 

5.1 Jag är 19 år.


Demo


Lite senare ikväll så har nya tidningen DEMO smygläsning så jag tänkte dra förbi en sväng.  Är det inte trevligt med en till Svensk mode branch tidning?


Yesterday


Det blev så bra det kunde bli igår! Bra musik och trevliga människor. Bästa av allt var nog Dj:en från London som stutsade runt i dj båset som en bumbi-björn. Hade på mig en Jeans jacka istället för kavajen, kändes lite med ledigt.



Fix och trix

Nu är jag nästan död, men bara nästan! Har fått någon konstig dygnsrytm som gör att jag inte kan somna förens kl 3 på natten. Och när jag väl somnat drömmer jag riktigt konstiga saker.. En av dem "minst" konstiga men mest ångest laddade var då jag drömde att jag snodde Elins Chanel väska(?) Idag i studion gick som en dans, allt bara flöt på som det skulle.



Favorit plagget!


Just simple


Har hamnat i lite utav en kläd-svacka. Allt jag köper är basic, inget speciellt bara enkelt. Är nog alltid på jakt efter den perfekta LBD och den perfekta t-shirten. Hittade de sistnämda i både svart & vit på Topshop för 129kr.  Inte jätte kul köp men mer ett måste, och med stort halsband så kan dem nog bli party ändå! Nu ska jag till studion och plåta. Bye!


Ring Ring


Cause that rock on your finger like a tumor, you can't put your hand in your new purse.


TB-303 Invigningen

Sitter och gruvar mig över vad jag ska ha på Davids stora invigning av hans nya klubb TB 303. Vill se ut så här:
Kommer komma direkt ifrån jobbet så jag vill inte krongla till det. T-shirt HM, 89 kronor. Kavaj Topshop, 899 kronor. Väska HM 129 kronor halsband Lindex 49 kronor, tajts Gina Tricot 199 kronor. Armband Lindex 49 kronor, Skor från Mango 1299 Kronor.


New lovers

Ja ja vet att jag för tillfälletet har köpförbud. Men skulle ni kunna motstå dessa?

Nya skor från Mango, 1299 kronor. Because Im worth it.


Drawings


Hittade några gamla skisser som jag gjorde när jag skulle söka till Elin.


Copy Cat


Nästa exakt likadana leggins som dem jag har köpt på gina tricot. Tokigt snygga skor.