My green summer


Jaja jag vet att jag tjatar men nu måste det ju bli vår snart, är så otroligt trött på kängor och 15 st tröjor! Så här vill jag se ut nu! Kavaj glitzy, Svart spetstopp gina tricot och skor topshop.

Chanel-o


Är fruktansvärt sugen på en Chanel t-shirt, eller det är väl det ända jag skulle ha råd med ifrån Chanel. Men ändå! Ett par trasiga jeansshort, kavaj och chanel t-shirt skulle sitta som en smäck i sommar!


Last night


Sitter och svarar på er frågor nu! Gårdagen var underbar Michaela var jätte duktig som delade ut nöjesgudiens Modepris! Sen mysig middag på Rose, det blev den lilla svarta acne klänningen och mönstrade-strumpbyxor!

Bild: stureplan.se

A date with the City


Denna underbara lediga dag ska jag ta en tur på stan, men först lunch med Lucas. Ikväll är det Stockholms priset med Nöjes Guiden och sen middag på Rose, men vad att ha på sig!? Ja ja, senare problem, nu har jag en date med Stockholm!

Sale Sale Sale

Nu blir det lite bloppis på bloggen alla plaggen är i fint skick! Skriv ert bud och mailadress i kommentarsfältet! "Someone's trash is another's treasure!" Bugdgivningen slutar på söndag kl 20:00!

Kashmirulls bolero från Diesel, Budgivningen börjar på 150 kronor! Skjorta med underbaradetaljer stl Small/Medium, Budgivningen börjar på 250 kronor Halterneck topp från Filippa K stl Small, Budgivningen börjar på 100 kronor! T-shirt från pudel stl Small/Medium, Budgivningen börjar på 150 kronor! Topp från Chloé stl Small, Budgivningen börjar på 250 kronor! Volang blus i siden aw 08 Kollektionen stl small, Budgivningen börjar på 300 kronor!

Har ni frågor kan ni maila mig på [email protected]


Ask me anything!


Tänkte att vi kör en frågestund igen! Fråga allt ni vill veta i kommentarsfälltet så ska jag svara så gott jag kan!



Dressing Issues


Helt rätt med svart! Du kan ha det till det allt från jeansjacka och sandaler till paljettbolero och party-healsen! Men om du ska köpa en som ska vara trendig i vår så tycker jag du ska satsa på en som har markerade axlar och fram häver benen! Klänningen på bilden kommer från Gina Tricot och kostar 249 kronor!

HÄR kan du läsa mer om den lilla svarta!

Wardrobe Selection


Ett litet tips till alla er som har klädkriser varje morgon! Skaffa en klädhäst som ni kan hänga upp era favoriter på! Kläderna ser mycket mer attraktiv ut än när det ligger skrynkliga i en låda. Fram med skorna också! Ett plus tycker jag är också att det blir en fin del av inredningen (förutsatt att man gillar kläder).


Sore throat


Yes! Har varit så himla kaxig och trott att jag inte skulle bli sjuk nått mer i vår, men imorse när jag vaknade med något som kändes som ett äpple i halsen var jag inte så himla tuff längre! Nu ska jag sätta mig någonstans och skriva lite, vill hinna med att rita lite också!


Bed time


Helt död, jag vill bara sova. Vilket jag borde göra eftersom Mini Markett har pressfrukost imorgon kl halv 9. Men icke! Jag ska ut på bus! Så här såg det iallafall ut i studion idag!

Bild: Style by Kling

Studio time!


Nu ska jag ta en taxi till studion, galet mycket att bära! Så skönt att Elin är hemma igen så man kan börja jobba som vanligt igen!


Jailhouse rock


Köpte en ny tröja från Zara idag för ynka 249 kronor, denna kommer bäras med jeansjacka och Bayswater väskan i sommar! Nu ska jag iväg och ta en drink med en gammal vän! Imorgon kommer Elin hem och då blir det studion heeela dagen, super kul!


Must haves


Här kommer en checklista på allt som bör finnas i garderoben i vår! Bikerjacka i vilket matrial som helst jeans, mocka eller skin! Fransväskan passar lika bra till sommarklänningen som till kavajen! Och jag behöver väl inte säga hur snyggt converse är till bruna sommar ben?

Jacka Monki, Väska och trenchcoat Lindex, Armband Ellos 99 kronor och skor Converse!

Purple rain


Har kommit fram till det finns kareoke tracks på spotify, så nu har jag dansat runt hela morgonen och sjungit "Independent woman" för full hals! Stackars grannar. Nu ska jag plocka det sista för plåtningen imorgon, sen sätta mig på ett fik och skriva rent en massa texter! Later!

T-shirt Acne, byxor Monki och skor Zara

Underbara människor!

Vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna så fina läsare! Vill bara krama om er alla! Tänkte ta tillfället iakt att se om det är något ni saknar eller vi se mer/mindre av?


I try


Är hemma en snabbis för att ta imot ett bud och slänga i mig lite käk. Sen ska jag köpa ett par underbara skor som jag igentligen inte har råd med. Men jag måste. Skorna på bilden kommer ifrån Topshop, någon som känner sig sugen? Den HÄR låten går just nu på repat i ipoden.


Hard times

Dagens låt: Communication

Är otroligt deppig idag, så mycket har hänt den senaste tiden. Allt på en gång, jämt. Nu vill jag bara att det ska bli sommar och bekymers fria tider.

Jeans & fjäder hårspänne Beyond retro, linne H&m, skor Ysl

Balenciaga


Våren 2009 är verkligen våren för galna skor, ju konstigare desto trendigare! Personligen skulle jag mer än gärna ha ett par lagom crazy från Balenciaga.


Snow

Dagens låt: Still got the blues for you

Kan inte somna. Sitter i mitt fönster och tittar ut, de snöar fortfarande. Tröjan jag lever i just är perfekt för minus grader och snö och kommer från Glitzy!


Pretty woman v.s Closer


Går kvällen var underbar, dansade hela natten med Linn. Nu ligger jag i sängen och har beställt mat från pizza online, kanon behövde inte ens lämna lägenheten! Nu sex and the city maraton med en kopp te!


Help?!


Vad att ha på sig? Tema film. Hmm. Gud jag orkar inte riktigt med den här maskerad-ångesten. Drömen är ju att hitta en Svamp-bob fyrkant kostym att ha som standard. Men den verkar inte kunna fixas till i kväll. Tim Burtons Cops bride kanske? Snälla hjälp!


Maskerad

Dagens låt: Good luck

Nu har jag jobbat klart med allt som ska fotas på onsdag, jätte skönt! Nu ska först på födelsedags middag för mamma och sen maskerad på Spy bar! Men först hur snygg är inte den här färg kombon på bilden?


Strike a pose


Äntligen hemma! Hela fotogänget har precis käkat pizza nu sitter vi och kollar på bilderna. Måste säga att bilderna blev riktigt bra, kommer kunna visa dem första när tidningen är tryckt den 3 april! Så håll utsik efter ROOKIE PAPER! Nu ska jag på filmkväll med Petra och Matilda!


Fucking freezing!

Sitter i en bil vid atlasmuren det är minusgrader och jag har en vintage brudklänning på mig och bara ben! Allt för konsten! Nej, nu ska vi fota igen! 

Home


Alltid ett huved kortare än alla! Men middagen var fantastisk och nu har jag produkter upp till öronen att prova, men jag slår vad om att dem är lika bra som Caroline själv! Nu ska jag krypa till säng men en kopp te. Imorgon blir det plåtning hela dagen, spännande!


Ladies at lunch


Puh! Nu är jag äntligen hemma från en låång runda på stan! Har plockat massa kläder, men hann också med en present till lilla mamma från COW! Det blev även en fika med dessa otroligt vackra tjejer, det var verkligen super myssigt!


My baby shot me down

Dagens låt: Bang bang

Nu ska jag möta upp Chrystelle, Signe och Linn! Sen blir det mer klädplock och ikväll ska jag på middag med 20 andra och Caroline Winberg(!) Later!

Bild: The Foxyman

ICITY


iCITY har frågat sju av Stockholms modebloggare om deras personliga Stockholmsfavoriter i café-, shopping- och krogväg! Bland annat avslöjar de att de shoppar på Acne, fikar på Kungsholmen och festar på Spy Bar! HÄR kan läsa mer!


These Boots

Dagens låt: These boots are made for walking

Hämtade mina nya Mc-boots från GARDEROBE på posten idag! Och jag är helt kär verkligen helt kär! Vad tycker ni?


Beyond Retro


Efter en heldag på stan har jag nu fyllt hela lägenheten med påsar! Var som sagt förbi beyond retro och hittade denna fantastiska klänningen. Även det två indian skärpen kommer därifrån!

Simple


Helt underbart värder i stockoholm idag, soligt och härligt så det bli soliar på! Ska kolla lite på min favorti secondhand Beyond Retro! Note: Måste hämta hem min symaskin. Ses senare!


Nothing

Morfar gick bort tidigt imorse, är väldigt tacksam över att jag fick träffa honom en sista gång. Min fina morfar.


Foxyman



Funderar på att pimpa min transparanta tröja från H&M på detta sätt! Ruggit snyggt på alla sätt!

Bild: The Foxyman

Garde-robe


Nu har jag äntligen hittat ett par tok snygga Vintage Mc boots! Dessa kommer matchas med en socker söt sommar klänning, jeansjacka och min Wayfarers!
 HÄR hittar ni mer underbara vintage fynd!



Summerbreeze

Dagens låt: Summerbreeze

Sitter hemma och väntar på ett bud som skulle kommit för 25 minuter sen. Segt. Så jag passade på att skriva lite om hur min garderob ska disponeras i vår!

Toppar: Mycket pudrigt, gärna glansiga material á la Stella Mccartney och vita sommriga toppar gärna med virkade detaljer.

Byxor: Trasigt, urtvättat, flare (utsvängt) och chinos gärna lite safari inspererade!

Nyckelplagg: Klumpiga skor, trenchcoaten och jacka i mc-modell


Work work work


Nu ska jag till Acnes presskontor och sen en handfull andra. Senare ska jag hälsa på min fina Morfar som ligger på sjukhus.

Sweet Valentine


Det kommer bli så underbart med Micky's och Billie Love party på Spybar! Så här ser jag ut dagen till ära, lite Pretty women nästan!


Pink



Kom hem tidigt och har nu suttis och tok-lyssnat på 18 karat guld. Provade även min nya rosa mascara från Make up store! Tänkte den kunda vara lite skoj till Kärleks party imorgon! Natti!


Johnossi


Nu ska jag på Johnossi! Ska blir riktigt kul, ska vara där om en timme så nu gäller det att byta om snabbt!

Ugly but fabulous


Dessa klumpar är ett par skor som jag skulle göra nästa vad som helst för har suktat efter dem så länge, så väldigt väldigt ful snygga!

Bild: cobra snake

Ediot


Har fått en t-shirt gjord klänning till mig av söta Gunhild, hur cool är inte den!? Underbara människor! Kolla in hennes andra T-shirts HÄR!


Iphone


Happ nu har min LG viwety lagt ner helt, den vill inte vara med längre. Så nu får man börja spanna efter en ny! Drömmen är ju en Iphone men som ekonomin ser ut nu så blir det nog snarare en Mc donalds "Köp 5 El maco grande och få en 3 år gammal mobil på köpet" istället. Men vad tycker ni ska jag spara ihop till iphone?

On the go


Oj vilken kväll det var igår! Tack så mycket Petra för en super fest! Nu är det möten som gäller och sen lite mer jobb. Här en till bild på lägenheten!


Happy Birthday Girl!

Kvällens Låt: Hot as Ice

Petra fyllde år i Måndags så nu ska detta firas med kalas på Village, men jag får INTE vara ute förlänge ska på möte tidigt imorgon! På mig har jag skinjacka och skor från Topshop, tröja monki och strumpbyxor Kapphal!


Morning In Your Eyes

Dagens låt: Sunrise Sunrise looks like morning in your eyes

Har varit uppe och fixat allt i lägenheten hela natten, så sitter jag ensam lägenheten med en kopp te i mitt fönster och tittar på människor, vilken lycka.

Bayswater


Allt jag äger är ner packat och lite senare idag blir det att åka till Ikea och komplittera lite! Den enda mode-mässiga jag kommer ha med mig idag är min Bayswater, i övrigt blir de mjukiskläder!


Im cleaning out my closet


Känner mig väldigt sentimental ikväll, imorgon flyttar jag ju ifrån allt som har med trygghet att göra. Väldigt läskigt men samtidigt otroligt spännande! Har spenderat dagen med att packa och jobba, hann även förbi Kapphal och köpte dessa tjusiga strumpbyxor för 99 kronor!


You want it? You take it.


Många har undrat om klänningen jag hade på ELLE galan och nu har jag hittat en tvilling till den! Så tiill alla er som letar efter student klänning, nu har glitzy en Ashley liknande klänning att köpa HÄR!


Im Moving on

Dagens låt: Hot child In the city
Fick ett mail idag med en illustration av mig! Det värmde verkligen hjärtat denna kalla söndag, Tack så jätte mycket Anna! Den åker garanterat upp på vägen! Det dåliga bloggandet beror på att jag äntligen har hittat min dröm lägenhet och håller för fulla muggar på att flytta in! Woohooo!!!

Chloe Sevigny


Ligger till sängs med feber, blä. Så nu ska jag knarka C-vitamin till jag ser ut som en apelsin! Men hur snyggt är inte detta? Vit klänning, spets strumpbyxor och mocka platåre! Är det bara jag som kommer härma?


Bild: Knight cat

Glitzy


Woho! Nu äntligen har min kavaj kommit från Glitzy, grön är min favorit färg och fram tills nu har jag inte haft ett enda plagg i den färgen. SÅ HÄR matchar jag den i sommar. Senare idag ska jag kolla på en lägenhet! Galet spännade!


The Row


Jag har missat systrana Olsens märke The Row helt, riktigt dumt efter som jag älskar deras stil! Nu ska dem tydligen börja göra Herr kläder också, ska bli väldigt spännande att se. Nu måsta jag bara ta reda på var dessa kläder kan tänkas säljas!
Källa: Minoutfit.se


Let me slow it down


 Sitter och lyssnar på gamla låtar med Kelis och äter hemma gjord pizza! Mums! Imorgon ska jag kolla på en lya! wohoho


ZARA


Man skulle kunna gissa att dessa skor kommer från Blamain. Men nope det är Zara som tagit härmapat lite!


Time goes by so slowly


Känner mig lite smått frustrerad, har suttit i över 2 timmar och letat andrahands lägenheter men fått 0 träffar. Inte en Etta i stockholm så lång ögat kan nå!

Klock-halsband från Vintage by Fé,
Linne H&M, paljett jacka Beyond Retro.


Morning Has Broken

Dagens låt: Morning has broken

Godmorgon! Ledigt idag så nu ska ja fixa med företaget tillsammans med en kopp svart guld, men först vill jag presentera min nya stickade dröm från Monki!


This is some new shit


Har skämt bort mig själv med lite budget plagg! Västen kommer ifrån Gina Tricot 199 kronor och t-shirten kommer från Amerikan Apparel 139 kronor!

Den underbara tjocktröja för 339 kronor kommer också från Amerikan Apparel och passar till iprincip allt! Väldigt bra investering!


Chanel and Paris


Skulle kunna gå över eld och vatten för dessa briljanta solglassögon! Eller vad säger ni?


Flaws And All

Dagens låt: Flaws And All

Har gått och total kärat ner mig i hela tänket kring Beyonces låt. Texten, melodin, musik, videon, frisyren och kläderna.


Fashionweek by me


Kom precis hem för en stund sedan, nu ska jag äta lite! HÄR kan ni läsa om vad jag tycket om modeveckan!

Bed-chic á la Kate Moss


Ni vet de dagarna man knappt orkar borsta håret och bara slänger på sig det som ligger närmast sängen? Idag är det en sån dag då jag vill se riktigt bed-chic á la Kate Moss. 


Color me up!


Börja tröttna på denna gråzon av färger man lever i just nu, jag vill ha vår och massa färger!


Cozy in bed


Gårdagen med Billie var topp! Idag har jag legat i sängen och gjort precis ingenting! Nu ska jag jobba lite sen är de lite planering för morgondagen som gäller, Natti!