Im painting again


Har suttit den senaste timmen med en pensel och ritat och målat, något jag inte gjort på hela sommaren. Så skönt att bara rita av sig lite ibland!

Micky Mouse & Roger Rabbit


Jag vill också ha kaninöron, detta ska letas upp omgången! Nu är jag iallafalla hemma och funtar på vad som ska ätas, tror det blir pasta! Mums!

Fall trends nr°7


The office


Nu sitter vi här på kontoret jag, Elin, grabbarna och nykomlingen Linn! Tror det här är världens bästa kontor faktiskt!

And so it is


Så måndag igen! Vad händer med veckorna? Går så jäkla snabbt, idag ska jag springa på stan och plocka! Kanske ses där! Thingeling!

The piano


Har ju gått och varit små sugen på en tatuering nu ett bra tag nu vet jag vad men inte vart den ska sitta.

The Cardigan


Nu är vi hemma en snabbis och vänder nu blir det studio-time och sen Chrystelle och Page three på berns! Här har ni den perfekta kofta från Zara! Nej ut i solen igen!

The sunday sun


Nu blir det den vanliga söndags brunchen med mamma, pappa och D! Sen ska vi lägga oss i en park och njuta av den sista sommar solen!

Kräftskiva


Det blev den lilla svarta med paljetter för både mig och Linn!

Pic: Stureplan.se
Kräftskivan igår var toppen! Ambassadeur hade ordnat med liveband och maaassssa goda kräftor! Efter dans och många många skratt låg jag nerbäddad i min säng med en kopp te redan vid kl 3. Super nöjd med kvällen! Nu ska jag på 50 års kalas!

To night is a good night

The XX- Crystalised
Har ju glömt att visa hårbandet som jag har vetat knopa ihop ända sedan jag började läsa LITTERS blogg! Här är det iallafalla 110 pix från pärlshopen!

What to wear?


Har tre snygga klänningar liggandes på min säg nr.1 är från Zara & nr. 2+3 är från Gestuz, men vilken ska få följa med på Kräftskiva på ambassadör? Vilken tycker ni?

My day


Idag springer jag på stan möter vänner, lunchar och shoppar! Nu sitter jag en snabbis på kontoret sen lite mer shopping! Så får ni se min fynd när jag kommit hem har bland annat hittat den perfekta koftan!


Fall trends nr°6


Skippa den tråkiga svarta läderväskan i höst, och lägg krutet på något som sticker ut i både form och färg!

Sagolika skapelser


Här har ni alla de Sagolika Skapelserna! Vilken är eran favorit?

Last night


Pic: Stureplan.se /Mathias Nordgren
Hinner inte ens förklara hur underbar gårdagen var! Balett (bästa delen ur svansjön) opera och modevisning! Kan det bli bättre? Tack NK och Ibeyo! Nu måste jag springa!

Back in business

Nu är jag hemma en snabbis och sadlar om! Ska iväg till NKs grej på Operan och jobba lite! På mig har jag vit blus från H&M hemmagjorda axelklaffar (får se om de får hänga på inte jätte praktiska under jackan) och shorts från H&M!

My Make up


Nu så här i slutet av månaden har jag uppdaterat höstens smink! Det blev samma gamla favoriter från Make up store! Kajal från Chocolate och creamfondation ultra och All time cream!

Dimonds are forever!


Är lite små sugen att ha på mig alla min strasshalsband imorgon till harley-davidson t-shirten! Nu gäller det bara att leta upp dessa halsband.

Feel good in black


Idag är en sån dag då jag inte orkade fixa och trixa med kläder, då blir det LBD (Little black dress) från Acne! Nj, back to work!

And Im off!


Har gått och kärat ner mig i det här armbandet från Topshop! Hur snyggt?! Nu ska jag hiphoppa till jobbet!

The Latest Pattern


Hittade dessa hundtandsmönstarade tights på beyond retro och kunde inte riktigt motstå dem.. Vet inte vad jag ska ha till eller när men kan Alexander McQueen, Moschino och Donna Karan så kan jag! Nu ska jag sova!

Crazy you know


Jaaaa jag vet! Uppdateringen är inte den bästa just nu men då ska ni veta att Elin och jag har uppöver öronen att göra just nu så vi ser snart dubbelt! Later!

Todays garment


Ni missar väl inte dagens plagg på minoutfit? Här har ni iallafall tre plagg jag tycker man ska satsa på i höst! Ni hittar dem HÄR! Nu ska jag jobba!

Rabbit Ears & flashinglights


Louis Vuitton har nu inte bara kaninöron på menyn utan nu har de kommit på en väska som ska blinka när det möter en annan LV väska!

The perfekt shirt


Har ju letat efter den perfekta ljusblå boyfriend-skjortan, så nu ska jag tipsa er om en hemsida där man kan göra sin egen skjorta efter egna mått och färger! Perfekt present till pappa eller b-frienden! Ni hittar hemsidan HÄR!

Day and Night


Gårdagens outfit var en svart oversize klänning som jag dagen hade med boots och jeansshorts. Och på kvällen till acne skorna, clips-on håret och mitt nya kedjehårband! Nu blir det lunch!

Im with my Girls


Nu ska jag lämna lägenheten för lite häng med tjejerna! Ses imorgon gullungar!

Made In sweden!


Pic: Kling-klongen!
För två veckor sen hade vi tre av mina favoit designers i studion! I Expressen fredag idag kan ni se hur designerna själva vill att ni ska bära deras höst kollektioner! Nu ska jag plocka!

Fittingroom


Nu har vi ny avdelning på Minoutfit där ni kan vinna present kort på 3000 kronor! Styla och fota din outfit i provrummet på H&M eller köp plaggen och fota hemma. Du tävlar med din outfit från H&M och vinnaren är den snyggaste outfit som passar månadens temat bäst.  För att tävla klicka HÄR!

A Hero


Vilken dag alltså, jag fick äntligen åka drömbilen en volvo p1800! Har fått så mycket gjort idag, vilket är en underbar lättnad! På mig idag hade jag mitt senaste secondhandfynd, klänning från Beyond Retro! Nu blir det TV:n!

I should have


Oj vilken dag! Nu sitter Elin och jag på kontoret och jobbar! Botaniserade i helgen på Beyond retro och hittade en jätte vacker spets-brudklänning, men tänkte "Vad ska jag matcha den här med?" men nu hoppas jag för allt i världen att den finns kvar för så här ska man ju matcha den!

Fall trends nr°5


A Old One


Ligger en dag efter med dagens just nu! Så här så jag iallafalla ut igår! Skinnbrallor från Topshop, Jearsy från American Apparel och kavaj Lindex!

So sorry


Är jätte ledsen att mitt just nu ganska fulla schema går ut över bloggen, ska försöka bättra mig, verkligen! Just nu är vi i studion och fixar och trixar!

Yesterday

Igår var jag helt måndags-svart, hoppas att jag hittar något färggladare i garderoben idag! Tröja Whyred, halsband Topshop!

Fall trends nr°4


Shoeho!


Sprang på Camilla idag på stan (som förövrigt precis börjat blogga HÄR!), hon hade iallafall fyndat dessa knockouts från Din sko! Super duper snygga perfekta så här på sensommaren/hösten! Nu ska jag lämna kontoret och dra mig hemåt!

On my way to work


pic: don'tremeber
Nu ska jag springa iväg och jobba! Plock på stan, lite små spännande att få se lite höstnyheter i butik!

Tjäna pengar på din blogg!

show_cravings_ad(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)Vill du också börja tjäna pengar på din blogg? På Cravings.se väljer du själv vilka annonser du vill lägga upp på din blogg!

Beat it


I Harper's Bazaar hedrar Agyness Deyn popkungen Michael Jackson och hans klädstil som känns helt rätt i tiden den här hösten, axlar och paljetter!

Fall


Nu ska jag äta Brunch med Mammi & Pappi! Kläderna är från H&M och kavaj från Lindex! Later!

Expressen Fredag!


Pic: expressen fredag / sensommar mode
Börjar bli människa igen, jobbar hemma idag och känner att jag sakta men säkert snart kommer klättra på väggarna... Ni missar väl inte Expressen fredag idag? Med det ultimata sen-sommarmodet!

On a rainy day


Vaknade imorse av att det kändes som någon satt en fiskskål på mitt huvud, gick fram till spegeln och konstaterade att det inte var fallet. Fallet var snarare en dunder förkylning som gjort att jag spenderat dag under tre täcken och 70 koppar te. Några bra förkylningstips som gör att man blir frisk på sisådär 16 timmar?

Fall trends nr°3



pic: style.com

I-Rony


Så här blir det när man inte orkar ställa om kameranstativet, grodan-boll pose. Nu är vi tillbaka efter ett möte på modecenter.  På mig idag har jag tröja från H&M, jeans Gina, lårhögastövlar, paljett kofta Beyond Retro.

No more shoes


Pic:fashiontoast
Elin och jag sitter och diskuterar våra shoppingvanor. Jag har kommit fram till att nu är det förbud för min del ett tag fram över, inga mer skor på ett tag, det eller extraknäck på Ica.

Travail de Travail

Dagens låt: I-RONY


Helt svettig efter att spenderat hela morgonen med att bråka med min skrivare som käkade papper, (pappa Hjääääälp). Iallafalla, på mig idag har jag skor från Topshop, kavaj Zara, short T-shirt och hatt från H&M! Nej nu ska jag jobba vidare!

Fall trends nr°2


The Office


Hittade en klänning jag faktiskt hade glömt bort helt som jag köpte för 2 år sen på Åhlens. Nu ska jag fortsätta jobba lite sen blir det nog film-mys!

On my way home


Nu ska jag röra mig hemåt efter första dagen på nya kontoret! Helt suddig i skallen samtidigt som jag funderar på vinterjacka för i år! En i leopard a la Kate Moss skulle ju sitta gött!

Black monday


Pic: don'tremeber
Solen skinner ute men jag är super trött på alla min kläder som matchar solsken. Jag vill har svart, skinn, lårhögastövlar och lamskinnsjacka! Nu ska jag och Elin till vår nya kontor!

Last night


Pic: Signe/rodeo
En bild jag snodde från Signe när jag ger Micky en lappis! Nej nu ska jag fortsätta jobba och leta fram mina lårhöga stövlar!

Fall trends nr°1



On the radio


Pic: lelove
Sitter och jobbar och lyssnar på sommar i P1 med Alex Schulman, fick tårar i ögonen när berättade om hur Charlie föddes. Nu försöker jag hitta någon annan i itunes sommar-pratar lista att lyssna på men ingen fångar mitt intresse, vill bara höra mer av Alex.

The Cat in the Hat


På mig: Hatt H&M, spetsbody Gina Tricot
Gårdagen var toppen, vi dansade tills fötterna gjorde ont! Grattis igen Daniella! Nu ska jag storhandla mat..

Animal tights


Dessa skulle jag kunna döda för just nu! Cocktailparty står på schemat och jag har nada att ha på mig, suck. Ni hittar tightsen HÄR!

In the kitchen


Sitter i  Linns kök och tittar på medan hon diskar, började dagen med amerikanska blueberry pancakes, vilket med min tandställning fick mig att se ut så HÄR! Har snott Linns fjäderväst a la Kate Moss for Topshop, ångrar fortfarande att jag inte köpte den..

Sweet peach


Har jätte svår att konsentrerar mig på jobb just nu, kan bero på att det är fredag och jätte fint väder. Måste bara tipsa om dessa handskar från Lindex, ganska gött när hösten stiger på!  Nej, nu är jag nog klar för idag! Nu ska jag gå och lägga mig i Humlegården och njuta av sensommaren!

Should I?


Okej nu behöver jag hjälp! Har fått möjlighet att köpa dessa i rätt storlek och till ett helt OK pris, ska jag slå till?

Hang-up


Nu nu sitter jag här och jobbar på mitt nya favorit cafe! Snart dags för lunch och sen mer jobb! Har fått hang-up på skjortor igen och så här kommer jag glida runt imorgon med skjortan runt höften!

Tjäna pengar på din blogg!

show_cravings_ad(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)
Vill du också börja tjäna pengar på din blogg? På Cravings.se väljer du själv vilka annonser du vill lägga upp på din blogg!

One day at work



Så då var man färdig jobbad för idag! Gud vad man jobbar bättre när man inte sitter hemma i lägenheten, då börjar man bara städa eller färgsorterar strumper eller något annat sjuk onödigt. Idag finns Expressen fredag ut med höstens 10 hetaste trender!

Seen better days


Kvällen igår var väldigt bra, bästa presenten var 200 cheeseburgare till fröken Forni! Grattis Micky och Signe! Nu ska jag sätta mig på en uteservering och jobba!

It's all about the shoulders


pic, carolinesmode
Ja tack till denna snygga topp från Zara, synd bara att man inte har så mycket som en krona i plånboken...

A Breeze

Väst+skjorta+blommigt=sant!

If you seek amy


Nu blir det kalas för Signe och Mickis-pickis! Det blev en överambisös photoboot bild, i alla fall, på mig har jag Whyred och på fötterna Acne bootsen! Ses imorgon för nu kör vi järnet!

Le studio


Första studiodagen efter semestern, jag har i vanlig ordning blivit kär i 45 par skor från Topshop och Monki. Vi har kört långa bollar på Begnt på högsta volym, Elin och Fredrik försöker få mig och Erika att boxas! Nu är vi back in the game!

I love psycho


Blir alltid lika glad då jag hittar en blogg jag gillar! Den här tjejen har inte bara underbara outfits utan gryma bilder också! Ni hittar henne HÄR!

By the way


Hittade en film på Annas blogg från kroatien, Exorcist-Emma heter den, nu blev ni allt lite nyfikna va? Ni kan se HÄR!

Just can't get enough


Nu är jag hemma igen efter en plock-dag till Expressen Fredag! Hittade dessa coolisar till ringar HÄR! Nu ska jag laga en försenad lunch sen tillbaka till skrivbordet och min kära dator!

Effortlessly


Vet inte om jag har bloggat den här bilden som jag tog under modeveckan men satan i gatan vad underbar outfit! Exakt så här skulle jag vilja se ut idag!

Tjäna pengar på din blogg!

show_cravings_ad(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)
Vill du också börja tjäna pengar på din blogg? På Cravings.se väljer du själv vilka annonser du vill lägga upp på din blogg!

Raspberry mouth


Nu har jag suttit framför datorn non-stop sen kl 9 imorse. Är lite små bitter över att missa det underbara värdret men också otroligt glad efter som jag hittade min rosetbrosch i silver som jag köpte på H&M för en månad sen! Linne Urban Outfitters, jeansshort hemmagjorda! Nu ska jag tillbaka till jobbet!

BLOPPIS!


Så nu har jag rensat i skogarderoben! Började bli löjligt mycket skor i min lilla etta!
Ni hittar det som ska få nya ägare HÄR!

On top


Så fort det börjar bli lite kallare ute igen så kommer jag bära min jeansjacka så här! Med skinnvästen över!

The Yacht Week


Några bilder av många! The yacht week i kroatien var allt jag kunde önska plus lite till! Kommer nog bli en repris nästa sommar!

Living for the day


Nu är man tillbaka till verkligheten, där räkningar och deadline styr livet. Det var med en tanke jag satte mig fram för datorn idag, jag vill tillbaka! Nu ska jag ta tag i allt som måste göras, och kanske om jag hinner lägga mig på balkongen blunda och låtsas att det är kroatiens sol som värmer mitt ansikte.