Fjädrar


Önskar mig i julklapp: Fendi jacka med fjädrar.

Bruno

Åt den bästa sushin jag ätit i Sverige igår, kan verkligen rekommendera Ljungrens! Efter middagen så gick vi in i mitten av bruno gallerina där Whyreds, Behnaz Aram spela skivor. Senare tog Robin och över, vilket resulterade i att musiken försvann helt tre gånger. Även super coola Musse tog sig an dj båset. Jag tror det var drygt fem dj:s som mest, som stod och försökte spela musik. Och ni vet vad man säger om kockar runt grytan.

Robin & Behnaz Aram


Grey goose vodka


Fick ett mail från världens snällaste Saurabh precis med en bild från förra lördagen, känner ni igen Anders? HÄR är han!

Bleeding denim

Detta totala fel köp från gina tricot blev igår kväll total slaktade,  nu tycker jag att det har kommit till sin rätta. Är super nöjd, kommer inviga dem i Thailand med ett löst ribbat vit linne!



Today


Så här såg det ut tidigare idag när vi skulle styla Jessica från Växjö. Läs mer HÄR!

Den lilla latmasken

Idag ska jag och David ut och först äta middag och sen ta en drink på Ljungrens. Kommer inte ens ihåg sist vi fick en fredag med varandra, det är lyx när man är tillsammans med en Dj.

David den lilla latmasken som också egentligen ska blogga här verkar ha farit på semester, men han är så jäkla söt så jag orkar inte tjata. Ni där imot kanske kan lägga en kommentar?

Nu ska jag möta Elin och plocka till en jobb!


Till Jenny:


Att gå i högklackade skor är en konst, och inget som man kan lära sig på en natt om man är ovan. Har aldrig riktigt haft just detta problem, men har snappat upp en del tips på vägen!

Första felet många gör är att böja för mycket på knäna, för att undvika detta låter man gången sitta i höfterna, låt dem vara ”fjädringen” istället. Försök att inte luta dig för mycket framåt, luta dig istället aningen bakåt så får du en bättre hållning och balans.

Det här med att gå omkring hemma har jag aldrig trott på, man förstör bara golvet. Ta med dig skorna ut i stället och ha med dig ett par du kan byta till om du blir trött i fötterna.

Något man kan passa på att investera i nu är en på klackar med en platå fram till vilket gör det lättare att gå snygg i om man är ovan eftersom det tar bort några centimeter på själva klacken. Samtidigt som du blir super trendig!


Expressen Fredag


Det här är en stor stund för mig, första expressen fredag som jag var med och hjälpte till på finns i butik idag! Hjärta tog ett skutt när jag såg mitt namn i tryck. Härlig känsla!



Zipers


Har hittat ett par jätte fina leggings från gina tricot med långa dragkedjor vid vristerna för 199 kronor. You like?


White trash beautiful


Inhandlade senaste Plaza, som hade ett galet snygg mode uppslag som de döpt till "white trash" LOVE it.


Dagens fynd!


Det framgår inte riktigt på bilden men ringen är i silver  från Gina Tricot 15 kr.



Dagens


Jeans jackan har jag haft sen jag var 6 år och den sitter fortfarande som en smäck! T-shirt Acne och Samets byxor från Hm.


Studion


Så här såg det ut idag i studion, aningen kaosartat då tiden bara rann iväg vilket det gör när man har kul. Teo insisterade på att antingen sitta i mitt knä eller stå fram för Elin och vilja bli upplyft när det skulle fotas. Till slut gav han sig och parkerade på min päls och tog en tupplur.



Nitar

Är verkligen ingen morgon människa, och kommer nog inte vakna förens om några timmar. Idag ska vi till studion och fota igen, nu ska jag laga en dunder frulle så jag håller mig fram till en sen lunch!

Do it yourself.


Ladys, Please

Okej, djup andetag och räkna till tio. Du vill inte ha dessa skor Emma, trots att det kostar ynka 250 kronor styck. Sen är det ju frakt på det och du måste vänta en månad vilket du, som är väldens mest obstinata person, aldrig kommer greja. Du ska inte köpa dem Emma, INTE.


Även fast jag har världens bästa jobb så är det som att springa runt i en godis affär med händerna fastbundna. Åh, om jag ändå inte var så ytliga att min lycka hängde på ett par skor.



A window


Har totalt köpförbud just nu, allt ska sparas till Bangkok. Så själv klart hittar jag mina drömstövlar på topshop HÄR. Fan.

Jeans slakt


När jag kommer hem ikväll ska jag slakta ett par jeans på detta sätt.


Enkelt


När man står på morgonen med en garderob full med kläder men inget att ha på sig, gör man det enkelt för sig och tar något klassikt. Oavsett gällande trend ser man alltid snygg ut i det.


Paljetter

Nu är jag hemma efter vad som känns som ett år på stan! Sängen ser läskigt lookande ut men jag får inte lägga mig än, nej nu är det fram med symaskinen som gäller och en kopp te så är jag fit for fight igen. HÄR såg det ut idag när vi satt och planerade inför Fredag!


Paljett topp från Beyond Retro, shorts HM och skor toppshop.


Lantisar

Vi har precis varit ute och sladdat med bilen som de lantisar vi faktisk är! Galet kul, Emma drog för första gången sladd med handbromsen! Nu ligger vi nerbäddade i sängen med varsin kopp te och bara lyssnar på stormen utan för. God natt!



Flugan


Fluga är en sån där grej som omvärlden verkar ha glömt. Let's bring it back!


Tadah!


Så här blev det! Men det kommer mera! Nu ska jag ut!


Studio Drip



Är precis hemkommen ifrån studion och är lite lagom seg efter att ha plåtat sen kl två. Men herregud vilka galna bilder det blev, Jesper är galet duktig! Gå på hans blogg och kolla HÄR!
Lägger upp bilderna så fort jag fått dem. Och kan bara säga så här på förhand, JA jag röker IGEN och  NEJ jag är INTE stolt över detta.

Nu ska jag äta en härlig vinter middag med familjen! Sen bär det av till DENNA HERRES fest som är förutspådd att bli otroligt lyckad!
 
Over and out!


Hippie-ka-yej Mother fucker





Berns

Jag är så smart, kommer hem nu spik-nykter och ska upp och fota om några timmar! Yes! Nu.Sängen.Bums. Over.Out.




Ny Vintage Sajt!

Har nu hittat en ny sajt som förmedlar vintage, med allt från bilar till smycken och päls. Här har ni några godbitar.

http://www.gottoget.se/



INSPIRATION kartan för imorgon!


Jag gör det enkelt för mig, klassika plagg som "möter" trasigt. Tror det kan bli gryma foton!


Go leopard


Leopard hanskar hm 69:-


Jesper Florbrant

Ska bli fotad igen av Jesper nu på lördag förmiddag, sitter och planera klädduppsättningarna just nu. Det här är dem bilderna han tog på mig tidigare i höstas! Visst är han grym!




Lite farligt det här


Lite farligt det här med saxar.. När man väl har börjat kan man inte riktigt sluta...


Home-made


Har varit en riktigt fixare ikväll, klippte sönder ett par leggings kände mig lite som Martin Timell under tiden. Men vad tycker ni, Hiss eller diss?


Är helt ...

Är helt slut, känns lite som hjärna är på väg ut genom dörren utan mig. Men jag klagar inte, det är för mig världens underbaraste känsla att ha tusen saker att göra! Just nu på min kaffe rast sitter jag och funtar på vad jag ska ha på mig imorgon, ska nämligen ut med tjejorna!



Rock på duken

Idag har Annika Jägfeldt ställt ut sina tavlor på mitt andra jobb, helt otroliga porträtt av rockens olika ikoner. Ni kan se mer på www.arix.com/annika. Galna eller vad?





Intresserad?

Städa som sagt ur garderoben för några dagar sen och kom fram till den sorgliga upptäckten att dessa är för små. När jag står i dem så sticker hälen ut 2 cm. Så nu säljer jag dem på tradera! Du hittar dem här!




Tadah!


Vi har venissage idag på mitt andra jobb med Temat "målar rock" kastar upp lite bilder på tavlorna om en lite stund! Har köpt nya tigths från hms barn avdelning Tadah!


Hotpants & Body

Hotpants, body, stentvättade jeans, snelugg & trasiga t-shirts. Nu är 90 talet tillbaka! Tror ni mig inte? KOLLA HÄR DÅ!




Dagens


Vet inte riktigt hur jag lyckas här... Ser kissnödig och blåst ut på samma gång.
Tees topshop, Jeans Acne, skor topshop & Skärp Kapphals pojkavdelning.



Plåtningen


Så här såg det ut idag på plåtningen! Det gick jätte bra idag, väldigt smidigt. Kan bero på att det är andra gången man gör det så nu börja jag få lite rutin på det hela.  Cissan, Per och världens sötaste Bonnie kom förbi då Cissan skulle plåta ny bild till Expressen Fredag. Har alltid varit svag för bebisar med Bonnie tog priset, hon ser ut som en lite docka fast sötare!  Fick äntligen en bild på Theo "the dog" i sitt älskade täcke som snabbt ersattes av min pälsjacka. När allt var klar och alla kläder tillbaka budade så tog Elin och jag en planerings lunch på foam.



God Morgon!

Har inte vaknat än, håller på att somna så fort jag stannar upp. Men nu j*vlar har jag gjort mig själv en Dubbel espresso! Nu ska jag till Elin och studion!



Räcker nog nu..


Fick världens ryck för tre timmar sedan och började städa ur min garderob, mycket lycka resultat!  Har färg sorterat allt och nu ska jag upp om 4 timmar! Jippi! Här är mina skor. Det är verkligen ett intresse, vissa samlar på frimärken jag samlar på skor. För mig är det mer som vackra tavlor som gör mig glad varje gång jag ser dem, sorgligt? Detta här är bara halva samlingen.. Men helt seriöst, kan man ha för många skor?



Ny ring!



Imorgon ska vi fota i studion igen, dricka kanelkaffe och gossa med världens sötaste hund. Hittade äntligen en stor ring som passade perfekt från hm för 39:-, även ny t-shirt ifrån topshop 129:-


Sex and the city

Har på min lediga dag kört sex and the city race! Måste lämna i skivona på putsning har kollat på dem sjuk många gånger. Juste här är den nya pälsen 998 kr från HM, dagens fynd!


Känner man igen mig utan lugg?



Fashion paparazzi

Fashion paparazzi. Stureplans modebloggerskor Michaela och Sophie har valt veckans 10 mest inspirerande outfits!

Är med på stureplan.se! (nr 4 på bilden). Läs mer här!




Okej, hjälp!

Stod och klämde på denna igår, osäker på om jag skulle köpa den. Nu har jag en undanlagd. Ska jag slå till? Kostar ynka 1000kr.

Bilder lånade ifrån Linn


Snyggt som F**n

Tänkte svara på min trognaste läsare Maria Loü fråga: Det går knas-kalas med jobbet och Elin! Trevligare människa får man nog leta länge efter! Det tråkiga är att allt vi gör är ganska hemligt, så det är inget jag kan dela med mig av här. Och något jag har tänkt på är att efter att spenderat en dag med att vara nytänkande och creativ finns det inte så mycket energi för att vara creativ och nytänkande här.. Men jag ska helt klart bättra mig! Imorgon är jag ledig och då ska jag sy en vinterjacka som är Balenciaga inspererad!
fa-fa-fashion!

Fem arbets dagar, fem outfits. Kommer garanterat köra en härm-apa?



Julklapps tips

Det plingar till i huvedet, frost på vatten pölarna = "Pling" Julklappar. Vet inte om ni börjat tänka på vad som ska köpas till alla än. Jag har det, hatar att vara ute i sista minuten. Här kommer iallafall ett tips: Lyxig sovmask! Tadah! Uppskattas alltid! Själv kommer jag ha min när jag flyger ner till Thailand över julen. Har kartlagt bangkoks shopping och sparat i 3 månader. Satan i gatan vad jag ska shoppa!


Denna är ifrån Tiger of sweden i mjuk pälsig kvalité & skinkanter, kommer även med fodral.



Måndag

Varje måndag försöker jag att vända tillbaka dygnet men det är inte så lätt eftersom jag brukar vara hemma vid fyra tiden. Och när jag väll är hemma tar det en stund innan jag kan koppla av så jag brukar somna runt 5 halv 6. Så just nu häller jag i mig kaffe och stöder ögonlocken med tandpetare och tänker tillbaka på lördagens spelning på Pans, som var riktigt lyckad. Kul att kom så mycket folk!

Idag ska klippa mig kl 11 och sen döda tid med T-shirt provning innan ett möte kl 2. Sen ska jag ta mig till Studion vid Nytorget och försöka göra något nyttigt.


// D


Vinter-måsten


1. Hur trendig är det att frysa fötterna av sig? Varma vinterskor.
2. Halk-vänliga högklackade med refladsula är guld när man är lika envis som jag och går i 8 cm klackar året runt.
3. Pälsvästen, räcker med ett par jeans converse och en tjock tröja så ser du super ut.
4. Stora smycken, är något som också kan få ett par jeans och en t-shirt att funka på krogen. Favoriten är stora halsband.
5. Skinbyxan känns kanske lite överspelat men just nu finns det massa snygga skin imitationer runt om i budget kedjorna.
6. Varma och snygga Hanskar är något jag tycker man ska lägga extra krut på inte fördyra då man ofta tappar bort dem efter halva säsongen.
7. Pälsmössan, det perfekta sättet att dölja en bad hair day! Snygg till i princip allt.
8. Stickad tröja, något alla borde unna sig själva nu när vi går mot december.
9. Galen halsduk! Något som sticker ut i vinterslasket!
10. Lagom stor väska som funkar både till vardags och till fest!

Over and out /// Emma



Shop vintage or new?

Sitter och förbereder mig för imorgon, ska fixa och trixa på stan! Kan snart alla butikers sortiment i huvet utan till, så om någon undrar vart man hittar det något är det bara slänga iväg en fråga!

Måste bara tipsa om min favorit shopping sida online, du behöver inte vara ute efter att köpa nått för att gå in där. Räcker med att leta insperation, och det finns det gott om! Dessutom kan du välja om du vill shoppa nytt eller vintage.


Snyggt eller vad?

///Emma



I feel in love with a Dj

Det finns både fördelar och nackdelar med att ha en pojkvänn som är Dj. Fördelen är att alltid få åka bil hem efter långa nätter på stan. Nackdelar är att man måste ha lördagskvälls myss själv. Just nu kan jag tänka mig att han ser ut ungefär på detta sätt när han snurrar plattor på pans!


Sötnöten i sin jobbuniform; T-shirten!



Shit!

Höll just på att svimma, gick som vanligt in på världens coolaste tjejs blogg och hitta dessa bilder på mig.



Okej, detta är mina 15 min of fame, firar dem med en påse jordnöts ringar och en flaska glögg fram för teven! En lördag...(?)

/// Emma



Snyggt på Tradera just nu!


/// Emma



Min outfit.se

Handen på hjärtat så är 5 drinkbiljetter way to much för mig på tom mage. Jag tror jag sa t.ex. till Hanna Friden att hon var bäst 5 gånger, vilket är sant, hon är bäst. Men det var tok trevligt igår, alla var otroligt vackra och mycket varma och trevliga! Nu ser jag fram i mot en lugn helg efter en tuff men otroligt kul och givande vecka.






















/// Emma


Armband

Här J har du mina armband!

Lackarmband Från Lindex, 5 kr. Egen design ca 45kr. Vintage 80 kronor, Thomas Sabo "my favorite shoo box" 700kr.

Klocka från Dnky, 1500 kr, arvegods med flaskberlok, och "My love affair with jewellery" Dyrberg/kern från Minoutfit.se goodiebag!

/// Emma



Emma + David = ED

Efter som vi verkar ha fått ganska många nya läsare tänkte vi presentera oss! Vi lever i Stockholm och jobbar inom två väldigt spännande branscher. David jobbar på olika klubbar runt om i Stockholm som Dj, och producerar musik med bl.a. La Fleur och Dj Gran Daddy. Och kommer inom en snart framtid ha sin egen klubb TB 303 på söder.


Emma har precis börjat som Elin Klings  assistent. Tidigare har hon pluggat modedesign, drivit klädföretag och haft praktik på bl.a J.lindeberg, van Deurs & Pimpinette. Kanske känns en karriär i stylitsbranschen lockande!



/// David & Emma


Stan runt

Om någon hade sagt till mig för en vecka sen att du kommer sitta med en päls från Canada Goose hade jag skrattat åt dem. Men nu sitter jag här med världens vackraste mössa! Denna kommer bäras med tajta acne jeans, stor vit t-shirt och conversen.

Har sprungit stan runt idag igen, handlat bl.a. såpbubblor till goodiebagsen. Hann även in på Indiska och köpte halsbandet jag har på mig, med silver kedjor och svarta "skin" snören.


Halsband Indiska 59:-



TB-303





År 1982 tillverkades analogsynten/sequencern TB-303. Det bubbliga och resonanta ljudet tilltalade inte gitarristerna som var dess målgrupp och den rektangulära synten floppade. I mitten av the 80’s hittade dj’s i Chicago ett nytt användnings område för maskinens udda groove, som senare blev en grundsten i musikstilen House.

Tb-303 är inspirationskällan till Stockholms nya onsdags klubb.

Release 3 december
Götgatan 93
21-03
23 år

Host/Performance:
Sanna Hartfield

DJ’s:
Dead Pearson UK
St Sebastian SWE
David Gunther SWE


Jag anser att alla behöver lite mer groove från TB-303'an.
// David

Expressen Fredag


Dagens plåtning gick jätte bra, vi höll tidsramarna perfekt! Vi hade även världens sötaste chihuahua springande kring fötterna, han gömde sig även under ett täcke i soffan och blev nästa mossad två gånger. Under lunchen tittade Alex Schulman förbi och sa hej.

By the way, spana in Elins tok snygga nit-klackar i från Zaras förra säsonge, finns ett par liknade där igen.

/// Emma



Morgonstund..

Morgonstund har guld i mun? Inte i mitt fall. Kl är 6 på morgonen och jag håller på att somna med plattongen och tandborsten i varsin hand samtidigt som jag för krig imot ringarna under ögonen. Men! Ska bli en sjukt spännade dag, ska till studion och fota med Elin nu på förmiddagen sen är det lite förberedelser för torsdagen efter det. Och tanken på detta får mig snabbt att glatt stå i givakt!



Tech House Monster




Här kommer mitt första inlägg och de firar jag med ny remix från Mark Knigth & Funkagenda.

Det är ett Tech House monster som släpptes för en vecka sen och jag lovar att du kommer känna igen stråkarna som är lånade från Armand Van Helden's klassiska låt You DonT Know som kom i slutet av 90-talet.

Runnin kommer helt klart snurras på skivspelarna i helgen på Pans.


/// David

Minoutfit.se releasefesten



Sitter och funderar på vad man skulle kunna ha på Torsdag på Minoutfit.se releasen på spyan. Behöver bara skärpet, väskan och halsbandet så är jag good to go! Över det här tänkte jag ha min lamskin jacka i oak brunt.

Väst, Lindex 299 kr Body, Acne fynd tradera 200 kr  Jeans, Topshop 699 kr Armband, Lindex 49 kr Halsband, Lindex 99 kr Skor, Topshop 1199 kr Väska, Topshop 700 kr.

/// Emma



Tack Elin!

Hade en super fösta dag igår! Blev alldels varm när jag läste detta. 

///Emma



Hej!

Välkomen till vårat nya hörn, där mode och musik regerar.

Över picknick på golvet igår kom vi fram till att det skulle vara kul att ha något gemensamt projekt. Efter som båda är ganska upptagana som det är redan så det blev detta, det här är vår baby! Mode och musik när det är som bäst.

/ David & Emma