The Black Mamba


Som vanligt när jag inte har den blekaste om vad som ska bäras blir det svart! Så nu ska jag till Billie och sen bär det av ut i natten! 


Adiam Dymott


Sitter och taggar till lite till denna låten med Adiam Dymott, älskar allt med denna tjej! Håret, tatueringarna, kläderna, rösten, stilen ja ALLT!


Höstens Ess i Rockärmen

Idag var det sista dagen på modeveckan, detta är mina ess som jag kommer plocka fram ur rockärmen i höst! Ridhjälmar, clownskor och morrhår var några av det  saker som designerna bjöd på. Dessa fyra var mina favoriter!


MiniMarket Orange, Rutigt och plomonstop.       Cheap Monday Trasigt och lagat.

 Acne, Skin, plast, ull, svart och vit!                       Rodebjer Tovad ull och galna hattar!




Say Hello to my new baby


Här är den!


Studio time


Nu bär det av till studion igen! Fredag igen hur kunde veckan andå gå så snabbt? Här är en bild från minimarkets visning backstage. Blir lite sugen på att klä ut mig till katt!


On my way home

Okej, jag känner tävlingsmänniskan i mig vakna nu 9 % är ju inte bra.. Kan inte heller hitta när denna HÄR tävlig slutar. Får ju ångset när jag ser mig själv ligga sist. Verkar också som man kan rösta hur många gånger som helst från samma Ipadress. Skumt.

Sitter på bussen hem efter en väldigt trevlig dag. *Bloggar på bussen* Först studion med Erika och sen afterwork med Fashionway gänget och sist men absolut inte minst middag med min underbara svägerska Jennifer på Bauer. Nu ska jag hem och fota ett ny köpt plagg ni får se imorgon!


Spring inspiration



Film: Låt er inspereras av kläder och frisyrer från "En kärleks historia"
Låt: Försök att inte bli pepp till denna låten, In these shoes - Kirsty MacColl
Plagg: Klassikern som aldrig dör, Trechcoaten
Accessoar: Runda glasögon
Väska:
En ny klassiker är född Chloé Paraty Python Bag
Inspererande person: Alltid lika heta Kate Moss
Sko: Galna skor gärna klumpiga, Miu Miu
Vintage: Leta fram mammas gamla Levis 501
Parfym: Narciso Rodriguez


Should I?


Jag har fått möjligtheten att köpa denna väska för ett väldigt bra pris! För mig är det en tidlös klassiker! Men ändå så tvivlar jag lite.  Vad tycker ni ska man slå till?



Working Girl


"Emma var tvungen att överföra lite pengar först. Så vi smackade upp min dator inne på Natalie Schuterman. Inga konstigheter, haha
."

Hittade den här bilden hos Petra från i måndags! Det är precis så här vi rullar!


Afterwork


Nu bär det av till studion för att plåta lite, sen blir det afterwork hos Fashion way! Den fina bildenhar Signe tagit! Juste har ju köpte ett mobilt internet eller vad sjutton det heter så nu kan jag blogga ännu mera! T.ex. på bussen!


Please


Snälla kan inte jag bara får vakna upp imorgon och vara stylad på detta sätt?


Shoes


Modeveckans snyggaste skor stod Carin Wester för! Gissa vad jag kommer traska runt i nästa vinter?


Simple


Nu är det sista dagen på modeveckan, gud vad snabbt det har gått! Idag ska det bli kläd-plock på stan också!

Amerikan Apparel tröja, jeans Gina Tricot och jacka H&M.



Streetstyle by minoutfit


Nu ska jag tillbaka till catwalken! Gå in på minoutfit.se där kan ni se alla Streetstyle bilder jag tog i från modeveckans första dag!


Bloggduellen


Cosmopolitan har tydligen en tävlig som heter Bloggduellen och jag är nominerad! Wuppi! Om ni skulle vilja rösta så kan ni göra det HÄR!


Yves Saint Laurent


Okej, vet inte riktigt var jag ska börja! Första dagen av modeveckan gick väldigt bra, mycket spring, massa intryck och galet fina kläder! Bäst var enligt mig Acne som hade en presentation ute på Lidingeö. Och dagens bästa är min nya lovers från Yves Saint Laurent, vad tycker ni om mina första designer skor?


Todays outfit


Så nu tror jag att jag är nöjd med det jag har på mig.. Eller jag kan inte bestämma mig kommer säkert bytta två gånger till innan jag är nöjd. Sen blir det Berns och modeveckan! Åhåhåhåh!


Fashion Week


Sitter och funderar på vad man skulle kunna tänkas ha på sig i klädväg under nästa vecka. Så det blev ett mini kollage. Skin, vit, mocka, galna klackar, blekta jeans och metalliska detaljer är mina favoriter just nu!

P.S Måste bara tips om ett par snyggingar som finns på tradera
HÄR!


Tired


Nu ska jag åka till min svägerska Jennifers landställe med gänget, god middag tända ljus och rödvin planeras. Och framför allt inte en dator eller jobb så långt ögat kan nå! Men jag blir bara kvar till imorgon eftermiddag sen är det ju för sjutton modeveckan!


Saturday


Oj vilken kväll igår! Carin Wester press release, Riche, Berns och Spyan! Med Michaela, Billie och Petra! Helt underbart! Men bäst av allt var nog när den super söta tjejen i Mc donals drivetur lucka sa att hon gillade den här bloggen. Nu blir det lång frukost och sen lite jobb! Skor - Topshop, Jacka - Topshop, Jeans - Replay, Skjortkavaj - Beyond Retro, Linne - H&M, Armband - Bottega Veneta.


Sötnöten


David och jag skulle här om dagen sätta upp nya lampor i mitt rum eller (David snarare). Med i kartongen följer en lite sugpropp för att kunna byta spottarna. Sötnöten skulle bussa till det lite så han sätter den i pannan i några sekunder, vi skrattar och han ta bort den. Kvar sitter världens största sugmärke. Så for the record, Eva det är inte jag som har gått loss på din sons panna..


Sweet and Sour


Trend tips för våren är glansiga matrialer i ljusa toner á la Stella McCartney, fundera om jag ska se ut på detta vis i kväll (med ett par strumpisar självklart)! Vad tror ni?

Found sketches


Hittade massa handritade plagg skisser jag ritade för länge sen och insåg att det är ju faktiskt några av vårens it-plagg som ritats! Flare jeansen och volang prydda plagg. Skjortan är väl ändå och klassiker så den fick hänga med också.


Spring Clothes


Till er som undrar vad som ska satsas på till våren i klädväg så kan ni imorgon i Expressen fredag hitta den perfekta bas garderoben för denna vår! Nu ska jag sova morgondagen är fullspäckad b.la. Carin Westers pressvisning på kvällen med Michaela!


Eskimo


Fan nu är det Eskimo som gäller igen, känns som det aldrig kommer bli vår och bara ben. Nu blir det en torsdags drink med Carl, men först förbi Bauer och fixa med lönen...


Snow white


Har tagit det lungt hela förmiddagen, nu ska jag snart ut på stan och göra lite ärenden så det blev bara en enkel t-shirt och favorit jeansen!


The new dress


Den lilla svarta i all sin ära, men jag tror att den lilla vita är den nya grejen nu till våren!


Trailer trash


Så det här är en av stilarna jag kommer köra på i vår! Enkla färger (svart/vit och grått trasiga jeans och skin och mocka)
Linne H&M, skor GoJane.com, shorts Topshop, armband, väska och skinjacka Ellos!


KONTAKTA MIG!


Ni kan kontakta mig på [email protected]




Again


Orkar ni med en till? För den här är nog bäst hitills, tjejernan på Modistiskt vet var de gör när det gäller INTERVJUER!


Seethru


Shit! Jag har försovit mig en timme, vaknade inte alls med nya väcka klockan (så där som ska väcka en med ljus) som tur är David den lilla änglen här så jag får åka bil! Nu till studion och Elin! Tröja Hm 198 kronor.

My second skin


Jackan som jag köpte förra hösten och lämna tillbaka pga av den korta ärmen, men nu skiter jag i det för snart är det vår och varmt (gärna till helgen snälla).  Så det blir ingen mocka jacka.. Men det hade inte funkat ändå, jag spiller JÄMT. Speciellt när man inte får. Så vad tycker ni?


The cure


Okej, jag har det! Botemedlet mot total INSPIRATIONSBRIST*! Choklad och shopping! Har hittat tre av vårens nyckelplagg för den garderob jag ska ha till våren! Denna magtröja kommer från Amerikan apparel för ynka 139 kronor! *Nöjd?


What the Fuck to wear?


Okej insperationen ligger just nu på 0,000000. Jag bara orkar inte sätta på mig samma gamla vinterjacka och halsduk som i går. Jag vill bara lägga mig inrullad i mitt täcke och sova till det blir vår. Men det går ju inte, nästa vecka är det veckan med stor M, nämligen Modeveckan! Någon som hört något om acnes visning ännu? Nej, nu måste jag in och plocka till plåtningen imorgon! Later!


Read it and weep my friends

Kom precis hem, det tog två timmar att komma från Elin och hit efter som bussen gick sönder på nynäsvägen. Nu måste jag äta annars kommer jag bli monster, sen ska jag visa hur man fixar t-shirten med fransar om jag hinner klart med att fylla i alla företagspapper! By the way kan ni läsa en intervju med mig HÄR på Improveme!

HÄR finns jackan som jag var så säker på att jag skulle köpa tidigare idag, men nu börjar jag tvivla... Vad tycker ni?


Work


Gäsp!! Önskar att man fick sova länge på måndagar! Men när man fått i sig en chailatte så är man good to go. Nu ska jag möta Elin och planera lite sen ska jag köpa den underbaraste jacka jag någonsin sett!


Lack


David och jag myste runt idag på Ikea, som ett äkta svensson par! Köpte en ny anslagstavla och en ny hylla som heter Lack för en hundring! Nu sängen och en kopp te!


The answers



Jag läste någonstans här i din blogg att du hade gått modedesign när du gick på gymnasiet, jag har själv precis sökt till Drottning Blanka, modedesign, i Kungsbacka och undrar om det är en bra linje och vad man får lära sig under sina 3 år?
Kan tyvärr inte hjälpa dig med den frågan utan kan bara säga att mode är sjukt kul att jobba med.

Framtidsplaner/drömyrke?

Åh, jag vill ju så mycket, ska försöka prova på så mycket som möjligt och se vad jag fastnar för.

Tränar du något speciellt för den snygga kroppen du besitter?

Nej, men jag ska försöka komma igång nu till våren!

kan du tänka dig flytta från sthlm och i så fall vart?

New York måste jag förbi och stanna i ett tag, men jag är förstunden väldigt nöjd men Stockholm.

Jag missade att köpa expressen fredag i fredags, och undrar var de fina svarta skorna som man ser på bilden (surfa hem stilen) du lade upp då kommer ifrån?
Mango! Finns på nätet också!

Hur lång o hur mkt väger du?

Jag är 1.65 och väger 45 – 50 tror jag är inte så fixerad vi just vikten försöker att gå upp med det går nästan inte.

Går du i högklackat dagligen?

Nej inte om jag vet att jag ska springa runt mycket. Men så ofta jag kan!

Vad har du för framtidsplaner?

Just nu så går jag dit näsan pekar känns det som, men jag vet att jag vill ha ett yrke som gör att jag kan jobba mycket och vara kreativ.

Tänkte bara fråga var du köpt ditt chanel-läppstift?
Tyvärr är det köpt i på en flight till Paris men det ska enligt en läsare finnas i USA

Vilka är dina favorit produkter när det gäller makeup och hår?

Dust it hair powder och min foundation från Dior.

Vilket klädesplagg är du beroende utav?

Mina klackar, det gör hela garderoben!

Vad kommer du satsa på nu till våren/sommaren 09?

Jag kommer köra mycket klassiskt, jag vill ha en komplett bas garderob. Men när det gäller trender så blir det 80 tal och färgstarka signatur plagg.

Kommer du vilja skaffa barn i framtiden?

Det tror jag!

vilket är det bästa vårplagget man ska satsa på enligt dig?

En tidlös trenchcoat, galna skor och byxor i Flare modell!

Hur får du dina bilder så skarpa och med så vit bakgrund? Vad använder du för kamera?

Jag använder Nikon D90, brukar ljusa upp bilderna i Photoshop.

Hur gammal är du?

Jag är 19 år

Hur tänker du när du shoppar?

jag brukar inte tänka så mycket utan bara på hur jag ska matcha plagget till de kläder jag redan har.

Vad är ditt bästa respektive sämsta köp som du har gjort?

Bästa köpet är nog alla mina skor blir alltid glad när jag ser dem!

Hur mycket shoppar du för (ungefär) i månaden?

Olika men snittet ligger väl på 3000 kronor

vad använder du för ansiktscreme/rengöringsprodukter?

Jag är inte så noga när det gäller rengörings produkter så jag använde baby olja och tvål för att ta bort smink. Min ansiktscreme där imot går inte att leva utan Dr. Hauschkas Rosen Creme.

Vad lyssnar du på för musik (typ vilka är dina 3 favoriter just nu?

Lykke Li, min pojkvän Davids musik och nästa allt jag gillar det mesta!

Vilken är din bästa film som du kan se om och om och om igen?

Sagan om ringen, Harry Potter och The lake house


vilka andra bloggar läser du?
Jag håller nog koll på dem flesta av Sveriges bloggvärld, men Hotspot, Elin Kling, Fashion Flash och Hanna Friden är favoriter!

Lack/skinn tights etc till våren, tycker du det funkar?

Absolut jag älskar både lack och skin!

varför fick du sparken fr ditt jobb som cocktailservitris? och varför slutade du som mäklarassistent?
Det sa att andledning var att jag skulle behöva göra för tunga lyft och att det behövde någon mer erfaren. Jag slutade på mäklarfirman för att börja som servitris.

Ankelboots, funkar det även i vår, typ som de du har från Topshop?

Absoult! Klumpigare klack och platå är exakt i vårens tecken!

Undrar vad du kommer satsta på för skor i vår när det gäller både med klack och utan?

Som sagt så ska skorna i år verkligen sticka ut! Go crazy! Våga!

Tycker din hårfärg är grymt snygg, så, färgar du håret? Isåfall, vilken färg använder du?

Brukar göra det själv och då heter färgen Toasted coconut!

Vad är det bästa du vet?

David, blir nog jämt så där töntigt kär när jag tänker på honom!

Vilket gymnasium gick du på?
Design Gymnasiet

Bor du med dina föräldrar eller själv?
Hoss Mammi och Papi

Undrar om du vet vart man kan köpa en liknande jeansjacka som din?

Spana runt i olika secondhand butiker, där finns dem med snyggast sliting!

Man ser dig alltid flanera runt i skyhöga klackar! Hur klarar du av en hel dag? Kan du inte ge tips till oss som får ömma fötter efter 5 minuter i killerheelsen?

Det enda jag kan säga att köpa ett par klackar med platå, mycket bättre för fötterna.

Har du en kläd-kod, en regel som du kan dela med dig av?

Det har jag tyvärr inte, men jag kan säga vilka nyckel plagg jag värdesätter högst det jag tycker alla bör ha i garderoben: En svart klassisk kavaj, tre par jeans i olika färger, en svart och en vit klassisk klänning som framhäver ens bästa sidor t.ex. benen. En beige trenchcoat, linnen i svart och vit, ett par enkla ballerina skor och ett par högklackade som passar till vardags och fest! En större väska för vardagligt bruk och en mindre för fest. Båda i neutrala färger.

Hur skulle du beskriva din stil ?

Enkel med en trend tvist!

Jag har köpt ett par ganska ljusblåa jeans i 70-tals modell, fast nu börjar jag bli osäker på dom! Vad ska man matcha dom med? Vilka skor?
Kör gärna på klackar så blir benen super snygga, sen bara ett enkelt linne och en kortare jacka!

Hur var du i högstadiet, som liten?
Jag var nog en liten tönt som spelade bandy och basket med killarna varje chans jag fick!

Har du alltid skött skolan?

Nja, i 8:an så blev jag pluggis då var betyg jätte viktiga för mig. Sen har det hållit i sig. Kunskap är verkligen makt.

Har du bra självkänsla/självförtroende?

Jag det vill jag nog säga att jag har, men det betyder inte att jag är super nöjd med mig själv jämt.

Är det lönt att köpa ett svart nagellack eller ska jag satsa på en annan färg?

Black is the shit!


Tips for en som vill ha nye kläderr, men är student utan mycket pengar?

Secondhand!

Hur gammel är David?
19 år

Favorit tv-serie?

Scrubs

Har du bruna ögon, eller är det contacts?

Inga linser här inte!

Vilken skådespelare skulle spela dig i en film?

Greta Garbo, haha!

Har du et tattoo?Hvis du måtte ta en, hva ville det være, og hvor på kroppen?

Nej jag har ingen men handleden skulle vara fint att ha ett våg tecken.

Hur träffades du och din pojkvän?
Vi träffades genom mitt ex på Gotland, jag tycke han var vrål snygg så jag fall pladask.

Hur länge har ni varit ihop?
Vi har varit tillsammans i 2 år och förlovade i  1 år.

Bor ni ihop?
Nej, vi letar lägenhet!

Vem är din modeikon?

Kate Moss och Olson Tvillingarna.


Hur kan man säg att någon är vacker som har ben som mina överarmar Så jag säger bara lycka till. Och se dig om i verkligheten istället!
Jag kan inte se vad mina ben har med verkligheten att göra? Dem ser ut som det gör. Inget jag kan ändra på efter 8 års balett träning.

Vart hittar jag snygga jeans i sthlmsområdet?

Acne Acne Acne!

Du vet inte hvor klanningen som carin wester gick med på elle galaen i går vart ifrån?

Ja! Den var ju så otroligt vacker! Tyvärr är den vintage fynd så det blir svår att få tag i. Men jag ska hålla ögonen öppna när jag springer i butikerna.

Hej! Skinnjackan du hade på elle-galan, är den ny, var har du i så fall köpt den för den ser perfekt!

Den är 2 år gammal men det finns en liknade på Topshop.


I wonder whether you are a natural blond? because I see that you have brown eyes. And if not, how did you get it dyed blond?
In the summer my hair gets very blond so I have to dye it in the

Chop Me Up


Ligger i sängen och svara på era frågor klar till imorgon! Topp & solglasögon från Thailand - Secondhand lovers.


Lykke Li


Så självklart att hon skulle vinna sveriges bäst klädda kvinna! Är nog inte ensam om att ha kört hennes album på repet sen det släpptes! Nu vill jag ha mer mer mer! Mer Lykke Li till folket!


ELLE Galan


Det första jag möts av i Grand Hotels bar är Caroline Winberg, iklädd endast hotellets tofflor pyjamasbyxor och en långärmad tröja. Hon står med en drink och ser så cool ut att jag nästa ramlar baklänges. Hela galan var fantastisk! Helt klart en av dem bästa kvällarna i mitt liv! Nu ska jag jobba lite och ta tag i era frågor! Som ni ser blev det 4:an skinjacka och min dragkedjsväska!


Like the style


Många frågar om trender för våren så här kommer lite av det jag såg idag på Bikbok och Dr. Martin!
Först har vi frans dekorerade t-shirts (tänkte visa i helgen hur man kan göra det själv hemma). Sen har vi den ständigt återkommande favoriten, slitna jeans! Och sist men inte minst har vi buffliga skor med eller utan klackar till bara ben och sommriga klänningar!


Gimme Gimme


Okej. NU vet jag hur håret för imorgon ska se ut; Som Chanel Iman i mitten! Nu måste jag ju bara köpa en lika snygg skinjacka!


Showroom


Vilken underbar dag! Sjuk kul! Först JC pressfrukost sen cyklade Linn, Elin och jag på pakethållaren vidare till Bikbok. Efter det till topshop (där har ni väldigt fina saker att se fram imot ivår!) Sammanfattningsvis: Bästa dagen på länge! Och imorgon kan ju inte bli sämre, ELLE fucking galan! Vet inte vad som ska bäras än men det löser sig! Nu ska Davutt och jag äta middag!



Flower power


Fick låna dena underbara tröja av min Kussin vitamin Mickis pickis!  Man ser inte det men den är prydd med stora tygrosor! Nu ska jag på press frukost på JC och sen Bikbok och sen Topshop! Efter alla press rum blir det lektion i mingelfotografering hos stureplan.se. Sista dagen idag på mitt mäklarjobb och jag tror inte jag kan beskriva med ord hur skönt det ska bli!


Your questions

Känner mig så elak när jag inte hinner svara på era frågor i kommentarsfälltet, så nu tänkte jag att vi gör som alla andra och tar hjälp en gammal hedelig "Emma Svarar på frågorna"! På mig: Tröja Acne, thigts Gina tricot & skor topshop!

psst! Skriv även om ni saknar nått eller om det är nått ni vill se mer av! Kräm på er!

In the name of ...


Ni skulle sett oss idag och allt vi skulle ta med till studion, klädställning, cyckel shopingvagnen fylld till bredden och massa påsar (men vad gör man inte för mode). Plåtningen gick bra förutom att fotoassistenten Erika fick sparken från sitt andra jobb under plåtningen, via mail(!) Lågkonjunkturen börjar kännas på riktigt. Efter plåtningen skulle klädställningen tillbaka hem till Elin som bor 5 trappor upp utan hiss. Självklart tappar jag den och får den rakt på näsan. Nu ser jag ut som en häxa, lagom till Elle Galan. Mitt karma är skit just nu. Jag har föresten tänkt om lite angånde Elle galans kläder, ska ju ändå jobba (intervjua och fota) så jag funtar mer på om looken ovan känns smidigare. Vad tror ni?

Give me


En lagom tunn skin jacka till våren som man kan ha små söta klänningar under! Finns en på Zara som är gudomlig HÄR! Nu ska jag till studion och plåta med Elin och Fredrik! Later!


The shoes on my feet

- I bought 'em
Dagens låt: Independent Women

Jag har för första gången i mitt liv fått sparken. På telefon. Inget jobb som jag kommer sörja förlusten av (Cocktail servitis på bauer) Men ändå. På telefon, det är j*vligt fegt tycker jag. Jaja, nu bär det av mot nya äventyr och mer tid till er! Nu BIO!


Labels & Love


Här har ni honom, snubben med stort S. David serverad på en säng med en Vouge tidning och en ask choklad (precis som jag vill ha mina män). Du är så fucking wonderful, Love love love!


Living the dream


Okej hjääääääääääääääälp. Fick idag reda på att jag ska få gå på Elle galan! WOHO Eller snarare jobba. Och nu har jag inte den blekaste aning om vad som jag ska ha på mig. Vilken stil tycker ni? 1,2,3,4 eller 5?


Pearl white


Det finns alltid vissa saker som man säkert kan satsa på  år efter år som ständigt återkommer. En av dessa är den vita sommarklänningen. Den som passar till en svart skinjacka, kavaj och fram för allt blomkransen i håret på midsommar!

FashionWay


Här kan ni läsa Intervjuen för Fashionways.



Factory girl


Jätte jätte jätte trött, kom hem kl 3 inatt och nu ska jag upp igen. Ska bli så himla skönt och vara ledig imorgon! Ska ta en sväng förbi IKEA tror jag! Nu - Elin och Chai latte! Pappas frackskjorta tights gina tricot och skor topshop.


The Real Me

Dagens klipp: Fashion roadkill

Har kört Sex and the City maraton hela dagen, nu ska jag snart iväg till jobbet! Imorgon är det morgon möte med Elin och klädplock! Längtar tills man kan gå i baraben och slippa strumpbyxor och jackor. Jeansjacka köpt på Lindex när jag var 8 år, linne H&M Kjol hemma gjord & skor topshop.


Chanel pink

Dagens låt: I just don't know what to do wit myself

Så här blev sminkningen och till den en svinrygg! Nu ska jag välja kläder och ge mig i väg på stan. Men först en god middag med familjen! På bilden har jag mitt favorit läppstift från Chanel 54° Anoasis.


Saturday make up



1. Använd en ljus ögon skugga över hela ögonlocket, måla även ögonbrynen.

2. Måla en eyeliner längs hela övre fransraden.

3. Lägg en svart skugga över hela ögonlocket och måla snett upp mot tiningen. Tag sedan en breddare pensel och sudda up mot ögonbrynet så den svarta ögonskuggan tonas ut.

4. Torka bort eventuell ögon skugga som ha hamnat under ögat, lägg en foundation och rouge avsluta med maskara!



In these shoes?

Dagens låt: In these shoes? I don't think so

Igår på Bauer var Jennifer galet snygg i den trendigaste jeansmodellen just nu, flare. Så snygg att jag blev tvungen att härma lite! Nu ska jag till jobbet!  Juste! Fick sitta med i finest nöjespanel idag gå in och läs HÄR!


Marc Jacobs & Rachel Zoe


Marc Jacobs & Rachel Zoe, två genier på sina områden. Och båda galet snygga! Älska Rachels vida jeans!


ashley


Behöver jag säga att jag är super nöjd med resultatet på klänningen? Den sitter som en smäck! Hann tyvärr inte fota kavajen men ska försöka hinna med det på söndag! Nu måste jag välja kläder till dopet jag ska på imorgon är det klänning som gäller?


Panik

Vaknade nu och gick fram till spelen och fick en chock. Mitt hår är borta, har ingen längd alls kvar. Jag ser ut 40 år äldre ut. Så här kort var det ju inte i går. Faaaaan. Okej en lösning... Cornelia Nord ja det bli akutsamtal till henne.

Uppdate: Nu har jag bokat tid för hårförlängning. Problemet löst!



Online shopping!


Hemma från jobb nr.2 helt slut måste bara säga att jag har världens finaste pojvänn, sötnöten David. Glöm inte imorgon i expressen fredag där kan ni se ett underbart plock över snygga saker att fynda på nätet!


New hairdue


Sitter på andra jobbet och ska snart ha möte så det blev en fjortsbild på toaletten. Okej, inte jätte stor skillnad förutom att de inte längre är guldgult. Luggen fick stanna kvar men har inte riktigt blivit bekväm i frisyren än... Vad tycker ni blev det bara pannkaka?


Chanel-o


Verkar som pingvin jackan har kommit för att stanna en säsong, vad tror ni?


Bye bye baby


Foto: Jesper Florbrant
Ojoj, Nu ska jag till frisören. Är väldigt nervös men det är dags för en förändring på hårfronten. Nu är frågan vad jag ska göra? Kort, mörkt eller vitblondt? Eller bara frächa upp lite, fast det känns väl tråkigt. Eller? Ikväll blir det Bauer, Lucas, David och hans tvillingbror och hans tjej kommer förbi! Drinkar och lite wii bowling, kan det bli bättre?


Pimp my shoes


Har varit och köpt nitar nu igen, förra gången blev de en väska som jag pimpade men nu är jag lite sugen på att pimpa ett par skor. Men då är frågan, vilka? Jag menar tänk om det går åt helskotta.. Mm fortsättning följer...

Black is back



Efter att ha dragit bort resterna från ett gammal nagellack har jag nu målat om dem med mitt favorit nagellack! Här är en bättre bild på mitt nya Bottega Veneta armband jag fick av bossen. Black will never go out of style.

Rules of style


Nu är plåtningen för idag klar så HÄR såg de ut! Elin ska på Grammisgalan ikväll så jag fick vara lite smakråd, jag hoppas på alternativ nr.1! Föresten! Har ni checkat senaste ELLE UK? Hade date med den och en kopp kaffe imorse och blev helt fast för det här uppslaget med super snygga Chloé Sevigny där hon ger sina bästa stil tips!



Kärlek


Eller förra veckans! Såg det först nu, wuppi! Måste bara passa på att tacka er för den respons den här bloggen har fått! Jag ska verkligen ge mitt yttersta för att ge er ännu mer intressanta inlägg och insperation under det nya året! Kärlek till er alla!



Shoe maraton



Det här är konst för mig, det vackraste jag vet typ. Man kan ju inte bli annat än lycklig när man ser på dessa. Imorgon så ska jag vara i studion med Elin och gänget och dricka massa kanelkaffe. Så det blir lite tomt på inlägg på förmiddagen..Natti!



Woho!


Har ju glömt att berätta det här! Jag sydde ju upp två saker i Thailand, och i brist på tid kommer dem åka hem med mami & Papi imorgon då min fina Nikon D90 också kommer hem! Så på torsdag har jag inte bara en ny frisyr utan en skräddarsyd pingvin jacka och en klännings kopia av Ashleys! Woho!

My make up


När det gäller smink så gäller frasen "Less is more" påriktigt. Här är mina älsklingar; Nästan allt från make up store och framför allt glitter-fritt, hatar glitter. 1. Foundation dior forever. 2.Ögonskuggor: Pollution, Kakaw, sugar muffin & Vanilla!

Dream a little dream

Hade tänkt och ha t-shirt och trasiga jeans, sen tittade jag ut då blev det en varm kofta från HM istället. Nu sitter jag på jobbet, vet inte hur länge till jag klarar av att ha 5 jobb. Drömde i natt om både kläder, drinkar och objektbeskrivningar.

SVAR på vilka jobben är:
Märklarassistent (Svenska Hem), Modeassistent (Elin Kling), Cocktail servitris (Bauer), Dagens plagg bloggare (Minoutfit.se) och Grafisk design för mammas företag. 

Runda solisar


Hur snygg är inte Mary-Kate i Shabby-chic? Runda solisar to everybody!


Harley - Davidson


Jag önska att jag också skulle vara ledigt idag, alla nu lyckliga var lite lediga åt mig också! På mig har jag min favorti t-shirt som är en urtvättad en från Harley Davidson med en blå panter! Allt secondhand.


... and the little black


Från Todd Lynn för 700 kronor! Väldigt like den kavaj Ashley Olsen har HÄR!


Im proud to present...


Mina nya Lovers för 350 kronor! Snöradeskor från Topshop.


Fucking Freezing

Så nu är jag hemma efter en dag på stan så HÄR såg jag ut påpälsad! Ska slänga i mig lite käk sen ska jag visa er vad jag fyndade på rean...

Dagens: Randigt från Weekday 350 kronor, byxor Bik Bok 600 kronor & mössa Canada goose.


Bottega Veneta!

Vem tror ni höll på att ramla baklänges när Elin langade upp en Bottega Veneta påse på borde?! Påsen innehöll ett flätat skin armband klassisk Bottega Veneta style! Så nu kommer detta vackra armband sitta på till Death do us part! Tack Elin!





Eskimo

Ni vet när man tror att väckaklockan skämtar när den ringer för det kan ju helt omöjligt vara dags att gå upp? Så är det nu, jag håller på att somna i te-koppen. Dagens insperation är eskimo, med det enda målet att hålla sig varm! Nu ska jag möta Elin! Ses senare!



Seg söndag


Jahapps! Nu ska jag till jobbet efter att ha spenderat hela dagen med att rensa garderoben! Imorgon ska jag träffa Elin och skaka fram lite vårtrender!


Morning glow


Sitter med en stor kanna te och lite nybakt bröd och kan inte känna smaken av något! Är dunder förkylt igen. Fan.


Idag i Expressen Fredag


Sitter på jobbet och har nästan inget att göra, så jag kör the hills maraton på mtv.se. Så kom jag på att det är ju fredag = Expressen fredag! Till min förvåning är jag med på sid 34 i mina favorit jeans från Acne! Skoj skoj!

Color me up


Något jag kommer leta efter under rean är plagg i starka färgen. Men drömmen är ju en kavaj med tilltagna axlar i en riktigt knallig färg. Eller cerisrosa chinos matchade med hel svart och skyhöga klackar. Mums..

Vilda westen


Ska vi leka indian lite i vår tycker ni?